Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1108/1680) > >>

Doina:

Un somn profund mi-a reusit numai daca n-am omis sa execut in zori ''Salutul soarelui'' ! Incercati !

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 12 August 2012, 14:04 ---Caroline, poate asta-i chestia: nu trebuie sa pui nimic. Nimic n-a fost gata pus de la inceput. Ai gasit ceva d'a gata vreodata (eu sincer nu)? Ai construit, ai daramat, ai lipit..samd. Viata de om. Daca te urci in masina, ma bag si eu. Numai ca te rog, daca vezi ca vreau sa ma intorc sa verific aragazu', da-mi un pumn in cap, ok?

--- Terminare citat ---
:happy:

micaela:
copii, va pupez si va urez o zi frumoasa si inspirata. plec la intalnirea cu colegii mei de liceu. sunt maxi-happy, ca pe vremea cand ne adunam la ceaiuri sa dantzuim si sa facem traznai.

Doina:

--- Citat din: micaela din Duminică, 12 August 2012, 14:16 ---copii, va pupez si va urez o zi frumoasa si inspirata. plec la intalnirea cu colegii mei de liceu. sunt maxi-happy, ca pe vremea cand ne adunam la ceaiuri sa dantzuim si sa facem traznai.

--- Terminare citat ---
Petrecere frumoasa, Mica ! Asteptam impresii...

Caroline:
Mai... i-asa de simplu teoretic... pe toate le stiu (ce am invatat). Insa eu cred ca nu stiu nimic din ce-am invatat pana n-am practicat. Acu' trebuie sa fac saltul de la teorie la practica... cu sau fara melatonina, bagaje sau aragaz.  ;D Cand si daca reusesc, va spun si cum.  :oops:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă