Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
luciamanta:
Nicolae, pe Leonard Cohen nu l-am mai visat, dar uite, azi de dimineaţă când am accesat forumul am avut o surpriză mai mult decât plăcută la topicul comunicăm prin muzică! Doina este de vină! Să trăieşti Doina, îţi mulţumesc!
Nicolae îţi doresc o zi frumoasă din toate punctele de vedere! :)
NICOLAE:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:21 --- Nicolae, pe Leonard Cohen nu l-am mai visat, dar uite, azi de dimineaţă când am accesat forumul am avut o surpriză mai mult decât plăcută la topicul comunicăm prin muzică! Doina este de vină! Să trăieşti Doina, îţi mulţumesc!
Nicolae îţi doresc o zi frumoasă din toate punctele de vedere! :)
--- Terminare citat ---
:) :)Ms ,la fel!
Guesswho:
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:15 ---si cu Leonard Cohen cum ramane?......
--- Terminare citat ---
:2funny:
Guesswho:
siderata ...de tupeul unora
Caroline:
Obraznicu' mananca praznicu' - se spune. :pleasantry:
On topic: Terrific!
La finalul celei de-a treia ture de antibiotice, azi e prima zi cand ma simt bine. Mi-am facut si testul de Borrelia, pentru muscatura de capuse, sa speram ca peste 10 zile voi afla ca e negativ. Si sper ca starea asta de bine sa nu fie provizorie, fiindca am planuri mari pentru vara asta si nu as vrea sa-mi fie spulberate doar de o simpla (sau complicata) stare de sanatate. :)
P.S. Mica, chiar si atunci cand ai impresia ca vorbesti de una singura, exista ochi care citesc si inimi care asculta. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă