Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (996/1680) > >>

micaela:
erata: decenii, nu deceni  ???

dus mama la spectacol. bravo mie.  :giggle:
frumos. au fost doua doamne ale muzicii: cea careia i-a fost dedicata seara, adica Luminita Dobrescu, si o a doua, la fel de apreciata pe vremuri: Pompilia Stoian. Desi ambele sunt trecute de 60 de ani, probabil spre 65 (caci au debutat in 1960!) si-au pastrat vocea si arata uluitor de bine. Asta-mi aminteste ca, de cand am renuntat sa-mi doresc "a ramane vesnic tanara" :), am inceput sa-mi doresc sa imbatranesc frumos.  ;D

si daca tot... "prieten drag" interpretat de Pompilia Stoian

Pompilia Stoian - Prieten drag

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 22:58 ---erata: decenii, nu deceni  ???

dus mama la spectacol. bravo mie.  :giggle:
frumos. au fost doua doamne ale muzicii: cea careia i-a fost dedicata seara, adica Luminita Dobrescu, si o a doua, la fel de apreciata pe vremuri: Pompilia Stoian. Desi ambele sunt trecute de 60 de ani, probabil spre 65 (caci au debutat in 1960!) si-au pastrat vocea si arata uluitor de bine. Asta-mi aminteste ca, de cand am renuntat sa-mi doresc "a ramane vesnic tanara" :), am inceput sa-mi doresc sa imbatranesc frumos.  ;D

si daca tot... "prieten drag" interpretat de Pompilia Stoian

--- Terminare citat ---

A fost un spectacol adevarat, valoros, unde talentul si creatia isi dăduseră mâna pentru a face publicul să se simtă minunat. Spectacolul de aseară a fost o plonjare în valurile vremurilor apuse...
   Aseară am intalnit multi prieteni din Singles Camp, curată şi frumoasă coincidenţă!  :applause:

micaela:
ma simtzesc vorbitoare de una singura, intr-un mare forum. ;D aveam si eu imbold de schimbat vorbe si nimenea nu se manifesta in arena.  :( ma culc. noapte buna.

luciamanta:
   Este grozav de cald şi m-am agitat destul de mult în dimineaţa aceasta. Cu spor, binenţeles. Am făcut unele mici cumpărături înainte de a ajunge la serviciu. Am ajuns la birou în timp util, apoi am preparat o cafea şi un ceai, simt nevoia să le savurez de-a lungul zilei. Mă simt bine, odinnită, deoarece am reuşit să dorm mult şi bine azi noapte.

NICOLAE:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:13 ---  .... Mă simt bine, odinnită, deoarece am reuşit să dorm mult şi bine azi noapte.

--- Terminare citat ---
si cu Leonard Cohen cum ramane?......

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă