Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
pe_jumate:
@saturn, saturn, si tu, saturn? evident ca am inteles ce era de inteles.. desi resetul in discutie nu era cel din timpul somnului.. ma duc acum sa ma culc si probabil o sa trec mai rar pe aici in perioada urmatoare..
PS tuturor celor care merg in delta, distractie frumoasa si amintiri extraordinare! sa veniti sanatosi, fericiti si mai relaxati!
luciamanta:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:26 ---
--- Citat din: calina din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:21 ---Superficialitatea aduce fericire.....
--- Terminare citat ---
Asta e unul din tilcurile unei celebrei zise din Biblie, "fericiti cei saraci cu duhul". Cei mai multi credem ca se refera la oameni prosti, dar nu e asa :)
--- Terminare citat ---
"Fericiţi cei săraci cu duhul, fiindcă a lor este Împărăţia Cerurilor", a zis Domnul Hristos. Saturnis, acest text biblic se referă la oamenii nepătimaşi, la cei care au sufletul curăţit de patimi şi păcate, la cei sfinţi. "...cei săraci cu duhul" se referă la o însuşire a celor mai bune minţi pe care le-a avut lumea, se referă la procesul continuu de îndumnezeire al omului, într-un cuvânt înseamnă sfinţenia.
pe_jumate:
cum ma simt acum? ;)
incantata .. incantata sa vad ce frumos se organizeaza lumea inainte si pentru cate o aventura in spatiul palpabil..
imi place, intr-adevar!
luciamanta:
Sunt fericita... Nu stiu exact de ce, dar sunt f.f. fericita. Astazi m-am trezit dis-dimineata cu multa buna dispozitie. Si mi-a mers f. bine, dragilor.
luciamanta:
Acum ma simt obosita... Am alergat mult, f mult. Ce bine ca este sambata seara!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă