Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (99/1680) > >>

Ayouni:

--- Citat din: pe_jumate din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:40 ---@saturn &ayouni: la mine mintea nu functioneaza intermitent.. :D

--- Terminare citat ---

::)

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:47 ---
--- Citat din: pe_jumate din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:40 ---@saturn &ayouni: la mine mintea nu functioneaza intermitent.. :D

--- Terminare citat ---

Nici la mine, constat cu regret. Ba functioneaza chiar si atunci cind nu-si are nici un rost: in pat, nelasindu-ma sa adorm. Trebuie sa invat s-o dresez...

--- Terminare citat ---

acum ceva timp am postat "iazul margaretei" pe topicul legat de viata... am momente cand toate iazurile din lume nu ajuta!

Ayouni:

--- Citat din: calina din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:46 ---
Uneori e bine sa dai un delete sau un restart chiar si daca efectul este doar imediat, macar treci parleazul

--- Terminare citat ---

exact, despre asta este vorba! trebuie sa trecem parleazul, si nu este un gest de superficialitate ci de superviventa mai curand. este o expresie foarte interesanta si plina de simbolisme, trecerea parleazului.  :)

pe_jumate:
eu zic tocmai atunci cand trebuie trecut un parleaz, indiferent de ce tip, ochii trebuie sa fie cat cepele... ce reset??? tocmai atunci??  :D

PS conduci bine, @calina?
inchizi ochii in situatii de urgenta, asa-i?? :-*

Saturnianul:
Esti glumeata @pe_jumate. Sunt convins ca ai inteles 1care e treaba cu pauza mintii. Daca nu, inseamna ca nu stii cum e si mintea ta isi ia pauzele de rigoare macar atunci cind trebuie  ;D Si crede-ma, e o tortura sa ai mintea alerta 24 din 24, chiar si-atunci cind dormi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă