Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (990/1680) > >>

Mari_a:
Ah, acum cateva zile citeam si eu despre poza asta aici: http://stirileprotv.ro/special/dupa-40-de-ani-ce-s-a-intamplat-cu-fetita-din-fotografia-care-a-facut-intreaga-lume-sa-planga.html)

Azi sunt coplesita de treburile gospodaresti... Am pus-o pe Mari_a mea la treaba!  :giggle:  Si, ca sa aiba spor, i-am pus ceva muzica ritmata...  :D  (acum i-am dat o pauza de cafea si, stiti cum e: mai stai, mai faci ceva, mai stai, iar cat mai stai mai faci ceva...  ;D )

NICOLAE:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Iunie 2012, 11:49 ---Ah, acum cateva zile citeam si eu despre poza asta aici: http://stirileprotv.ro/special/dupa-40-de-ani-ce-s-a-intamplat-cu-fetita-din-fotografia-care-a-facut-intreaga-lume-sa-planga.html)

Azi sunt coplesita de treburile gospodaresti... Am pus-o pe Mari_a mea la treaba!  :giggle:  Si, ca sa aiba spor, i-am pus ceva muzica ritmata...  :D  (acum i-am dat o pauza de cafea si, stiti cum e: mai stai, mai faci ceva, mai stai, iar cat mai stai mai faci ceva...  ;D )

--- Terminare citat ---

Mercy Maria-a uitasem esentialul, sa pun sursa  :).......http://www.adevarul.ro/life/viata/DUPA_40_DE_ANI-_Povestea_fetitei_din_fotografia_care_a_facut_intreaga_lume_sa_planga_0_711528850.html

Mari_a:
Mercy Maria? Adica indurare si mila?  ;D (glumesc, evident!) Nu am vrut sa te corectez, ci doar sa zic ca si pe mine m-a impresionat, dar mi-a fost lene sa scriu, sau macar sa copy/paste despre poza...
Eu la televizor nu ma uit, dar citesc o gramada de presa pe net. Si, de multe ori, comentariile sunt mai interesante decat articolul in sine...  Pe vremuri scriam si eu pe forumul unui ziar, d-ar m-am lasat..

NICOLAE:
De cand citesc presa on line ,cel mai mult nu m au ajutat articolele in sine ci comentariile cititorilor.Cartea ,,In sfarsit nefumator'' a lui Allen Carr cu care m am lasat de fumat era specificata de cititori  la comentarii nu in articolul in sine despre lasat de fumat.Asa si ieri la un articol de politica la comentarii se certau de mama focului pe subiecte de genul,, ba tu tigan,tu grecotei cu nas subtire'' unul din cititori spune ca se trage din CARPI ca si a stabilit haplotipul. Nu auzisem in viata mea ........am vreo 7 ani de cand nu ma mai uit la televizor,,,cam de cand a aparut internetul ieftin :).

Guesswho:
casnica  :giggle:
contrar firii mele active, azi am chef de activitati ceva mai domestice: mai lenevesc, mai stau de vorba, mai gatesc, mai strang cate ceva prin casa si prin curte, mai ies cu fii-meu cu bicicleta....din astea.
Imi pare rau ca n-am plecat undeva zilele astea, ca tot am fost libera. Dar asta e, mintea de pe urma.... :uglystupid2:

--- Citat din: NICOLAE din Luni, 04 Iunie 2012, 14:31 ---am vreo 7 ani de cand nu ma mai uit la televizor,,,cam de cand a aparut internetul ieftin :).

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Iunie 2012, 12:09 ---Eu la televizor nu ma uit,

--- Terminare citat ---
vad ca ne-am gasit destui pe aici care nu ne mai uitam la tv  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă