Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (96/1680) > >>

adria:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 09 August 2010, 20:14 ---
--- Citat din: adria din Luni, 09 August 2010, 20:11 ---trista

--- Terminare citat ---
Imi pare rau, Adria, sa aflu ca esti trista. Incearca, te rog, sa iti schimbi starea de spirit: canta ceva, citeste o carte, asculta muzica... Te pup, draga mea

--- Terminare citat ---

cum sa cant, lucia, cand n-am de ce?

Catherinna:
@adria, daca nu ai motiv de cantat, fa ca mine , fluiera a paguba... glumesc sa te inveselesc  :)

Magdalena_`:
eu ma simt ca naiba! probabil organismul este obosit iar eu am asteptari prea mari. imi este greu sa ma si concentrez

Ayouni:

--- Citat din: Magdalena_` din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:04 ---eu ma simt ca naiba! probabil organismul este obosit iar eu am asteptari prea mari. imi este greu sa ma si concentrez

--- Terminare citat ---

se intampla oricui, nici eu nu sunt intr-o forma prea mare  :) desi asta nu ar trebui sa te consoleze.  incearca sa te relaxezi intr-un fel, miscarea in aer liber iti va face mult bine si vei vedea ca dupa, te vei simti mai odihnita si te vei putea concentra mai bine. pacaleste-ti starea, gandeste la ceva frumos, fa ceva frumos pentru tine sau pentru cineva de langa tine.  si sa nu-ti pese de ceea ce francezii numesc "qu'en-dira-t-on" (gura lumii aprox).  atata timp cat n u facem nimic rau, cat nu ranim pe nimeni, putem sa ne permitem sa facem, sa zicem ceea ce noua si inimioarei noastre ne face bine. pentru ca despre asta este vorba la urma urmei. :) curaj!

calina:
Superficialitatea aduce fericire.....Ati vazut intelept fericit??!!...concluzia.....vreti stare de bine FITI SUPERFICIALE, fara analize profunde, fara ziua de maine, fara trect si fara viitor, doar clipa.
Exercitiu e bun atunci cand sunteti aproape in depresie in sens peiorativ, doamne fereste de depresia diagnosticata.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă