Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (914/1680) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 16:24 ---Chiar cred ca functioneaza telepatia asta... Tocmai bagam ceva asemanator pe "Spiritualitate". Cine stie sa ma invete si pe mine cum sa traiesc acu' si nu pana la... ?!

--- Terminare citat ---
Astazi m am gandit si am actionat ca atare,traieste in fiecare zi ca si cum ar fi ultimai din viata ta;eu  peste 2 ani intentionez sa ma inscriu intr o activitate de voluntariat,am primit un email de voluntariat  chiar ca marinar ,dar ............ acumi nu pot.Asta i farmecul capitalismului ai multiple posibilitati :)))))

bit:
@mica: Absolut de acord. Numa ca tre`sa ma convingi intai ca nesimtitii de la RALN nu mai fac mishmashuri. Sau jucam la o loterie straina. (vorbesc serios)

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 23 Aprilie 2012, 19:04 ---Pai io mai degraba sper sa castig la loto. Ca-n baza pensiei de la stat... :faint:
On topic: io mi-s bine acu`. Dupa un beauty sleep, m-am scos pe trepte in fata usii de la intrare, ma cert cu un pitic care-mi da tarcoale ;D si incerc sa ma uit cum apune soarele.

--- Terminare citat ---
piticul ala e minunea din gradina ta.  :)

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 23 Aprilie 2012, 19:12 ---@mica: Absolut de acord. Numa ca tre`sa ma convingi intai ca nesimtitii de la RALN nu mai fac mishmashuri. Sau jucam la o loterie straina. (vorbesc serios)

--- Terminare citat ---
buna si una straina, de ce nu, daca se poate pe net? :)

bit:
Sa stii ca da. Ma uit la ea si parca intineresc si io (ca-n mintea ei am dat de mult, nu-mi mai fac probleme).

La treaba cu loteria, nu te supara fratili, da`nu pe net. Io prefer vechiu` si batranu` bilet de la casa agentiei de pariuri. Si ca sa nu zici ca nu-s patriot, hai, uite, odata pe luna punem si la ai nostri hoti mioritici.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă