Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (913/1680) > >>

Mari_a:
Eh, ma consolez cu gandu' ca mai am un pic pana in 2026! Dar cred ca nici atunci n-o sa pot face numai ce-mi trece prin cap... Vorba lu' IRIS : "mai e putin, mai e un pic, pana la marele nimic"!

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 23 Aprilie 2012, 16:20 ---Eh, ma consolez cu gandu' ca mai am un pic pana in 2026! Dar cred ca nici atunci n-o sa pot face numai ce-mi trece prin cap... Vorba lu' IRIS : "mai e putin, mai e un pic, pana la marele nimic"!

--- Terminare citat ---

Chiar cred ca functioneaza telepatia asta... Tocmai bagam ceva asemanator pe "Spiritualitate". Cine stie sa ma invete si pe mine cum sa traiesc acu' si nu pana la... ?!

micaela:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 23 Aprilie 2012, 16:20 ---Eh, ma consolez cu gandu' ca mai am un pic pana in 2026! Dar cred ca nici atunci n-o sa pot face numai ce-mi trece prin cap... Vorba lu' IRIS : "mai e putin, mai e un pic, pana la marele nimic"!

--- Terminare citat ---
te anunt cu tristete ca varsta de pensionare este 65, deci in 2026 inca o sa privesti la orizont  ;D

bit:
Pai io mai degraba sper sa castig la loto. Ca-n baza pensiei de la stat... :faint:
On topic: io mi-s bine acu`. Dupa un beauty sleep, m-am scos pe trepte in fata usii de la intrare, ma cert cu un pitic care-mi da tarcoale ;D si incerc sa ma uit cum apune soarele.

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 23 Aprilie 2012, 19:04 ---Pai io mai degraba sper sa castig la loto. Ca-n baza pensiei de la stat... :faint:

--- Terminare citat ---
ce-ar fi sa jucam in colectiv SC?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă