Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (780/1680) > >>

dl_prd:
ce falca umflata? te-ai operat la masea? si eu tre sa fac o operatie dar mi-e teama inmcat ma gandesc sa o extrag, tu ce parere ai dc tocmai ai trecut prin una?sau nu am inteles eu bine?

Onuta:
... sunt ametita, am o stare de plictiseala. sper sa reusesc sa ies la o plimbare cu sor'mea si o amica prin herastrau, desi mi se pare o chesyie complicata, azi! gandul ca urmeaza iar o saptamana alergata imi da o stare de greata. abia pot vorbi. mai mult mormai si scot ceva sunete... si cand te gandesti ca altfel sutn o persoana extrem de tonica.
... astenie...

Caroline:

--- Citat din: dl_prd din Duminică, 11 Martie 2012, 14:21 ---ce falca umflata? te-ai operat la masea? si eu tre sa fac o operatie dar mi-e teama inmcat ma gandesc sa o extrag, tu ce parere ai dc tocmai ai trecut prin una?sau nu am inteles eu bine?

--- Terminare citat ---

Da, e mult mai usor sa extragi... daca ai dinti buni lateral, pe care sa-ti poti face o punte pentru cel lipsa. Insa maseaua mea era primul premolar din fata langa canin, si avand in vedere ca urmeaza sa fie imbracati toti dintii, trebuia sa o salvez. Altfel, trebuia sa-mi pun un stift sau un implant in loc (care costa mult mai scump), ca sa ma pe ce sa pun lucrarea. Plus ca implantul poate fi respins, daca "terenul" e compromis. Eu am parodontoza (din cauza de foste probleme hormonale)... asa ca ma "sacrific", ca sa salvez dintii care sa poata fi punti pentru o lucrare completa. In mod obisnuit, daca se face o anestezie puternica, nu simti decat miscarile de cioplire si razuire de os. La o ora de la operatie, dupa anestezie, nu ma mai durea nimic, atata ca mai dureaza cicatrizarea si desumflarea vreo saptamana.

almi_gabi:
incantata de o noua achizitiie - o masuta de living ieftina si moderna cu sticla si inox (ador insertiile si accesoriile de inox in obiectele de mobila  :applause: );  cat  de benefic este uneori shoppingul  O0

micaela:
io nu stiu ce-i cu mine, da' m-a palit primavara in plin. de cateva zile am o somnolenta care nu se da dusa nici cu cafea si-s ametita major. Am fost la o pizza cu niste cunostinte si-abia am putut deschide gura. picoteam.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă