Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (779/1680) > >>

bit:
Pai o solutie ar fi sa stai in cap, asa vei vedea ca esti in regula, numa` lumea-i intoarsa invers  ::)

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 10 Martie 2012, 12:38 ---In paralel insa, nici aici, nici acolo, ci undeva... asa, ca dintotdeauna, ma "urmareste" un vis: un barbat necunoscut, saten cu ochi caprui, trecut de prima tinerete, intr-un tricou rosu si cu o fetita blonda de mana. In vis sunt mereu undeva cu un apus de soare sau o apa la mijloc.

--- Terminare citat ---
Caroline, foarte frumos visul tau  ;)...sper ca vei impartasi cu noi cand se va intampla  ::)

Guesswho:
Odihnita si cu chef de plimbare, deja am facut planuri cu niste prieteni sa iesim cu copiii in parc la pranz, la noi e foarte frumos
ieri dupa amiaza fii-meu se juca langa mine, eu ma uitam la tv si in cateva minute se uita tv la mine...am dormit vreo 2 ore neintoarsa...cand am deschis ochii, dormea si fii-meu langa mine, el care de la 3 ani nu mai doarme la pranz  ::)

bit:
La mine abia se facu dimineata, asa ca tre` sa ma grabesc, ii ziua scurta acum. PC-ul sora-mii, inca unul, cateva ore de Mass Effect...hmmm, sper sa am timp de toate, ca sa nu m-apuce zorii treaz iar.

Caroline:
Premonitiile tocmai s-au implinit... oarecum. Tot ieri am aflat ca cumnata-mea e gravida (pe neplanificate) in 3 luni.  :angel:Maica-mea va deveni, in sfarsit, bunica - adica ceea ce se viseaza de cand se stie... Iar eu o sa am un "copil de suflet".  :yeah:
Sa zicem ca acel barbat ar putea fi, de la mare distanta, fratele meu... sa zicem.   :offtopic:

On topic: Azi ma gandesc la acele universuri paralele. Mai bine zis, nu ma gandesc propriu-zis, ca nu orice poate fi formulat in cuvinte. Doar simt... cu falca inca umflata de la operatie si cu febra, e intr-adevar o minune cat de bine ma simt azi.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă