Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
Normal. Ma pregatesc sa tin ceva in mana. Un covrig mare, mare.
Sa va povestesc cum a lesinat de ras instructorul cand m-am oprit la o trecere la nivel cu calea ferata simpla fara bariere si pe unde cautam maneta? :D
Incepatorii stiu!
Mari_a:
Colindata. Si atat.
Azi am fost intr-un mall. Curgeau colindele din toate difuzoarele. Peste tot ghirlande, globuri, luminite, brazi de plastic impodobiti
toate aceleasi ca si anul trecut. Si, la etaj, aceeasi formatie de ursi polari cantareti. Nimic nou.
Nu stiu, n-am reusit sa intru in atmosfera de sarbatoare. Nu m-a cuprins spiritul. O fi prea devreme? Parca lipseste ceva. Nu stiu ce
Zapada, ceva fulgi
silviu:
si eu am fost intr-un mall :)
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 15:33 ---.....Incepatorii stiu!
--- Terminare citat ---
incepatorii nu stiu ca de-aia sunt incepatori/ nestiutori ;D
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 21:05 ---......Nu m-a cuprins spiritul. O fi prea devreme? Parca lipseste ceva. Nu stiu ce
Zapada, ceva fulgi
--- Terminare citat ---
phiii, fugi cu fulgi tai de aici
noroc ca era cald in troliebuz ca pana acasa ajungeam sub forma de gheata la cuburi
si mie imi place ca au inceput sa apara lumini de sarbatori - ma simt bine cand vad multe lumini 8)
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 21 Noiembrie 2011, 11:36 ---N-am cu cine sa ma joc p-aici prin curte :)
--- Terminare citat ---
Afara te joci! In curte strici rindurile de flori :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă