Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (683/1680) > >>

Mari_a:
Odihnita. Aseara m-am culcat la opt ! (nu ma mai culc de mult la unu !  ;D  )
Dar nici eu n-am chef de munca. Are ea chef de mine!  :(
Ieri am fost iar la my beloved Bogdan – doctorasul de dinti, de-am mai carpit cate ceva. Mi-a facut o anestezie ca la cai, de m-am culcat si nu-mi trecuse de tot! A lasat scaunul aproape la orizontala si el a stat deasupra mea cumva (nu peste, ci la capul meu ! :P ) Am inchis ochii si aproape ca ma fura somnul. Il mai auzeam pe el cum ii mai cere asistentei da-mi o cheie de paishpe  ;D ! Radioul era pus pe un post care da muzica veche, pe care-l mai ascult si eu uneori – nu prea des, ca ma loveste nostalgia aia mare ! Cand a inceput sa cante Hotel California, eram deja transportata. El mi-a atras atentia : Mariuco, nu dormi, ca-mi inghiti naiba vreun instrument !
Apropo, Eagles a fost p-aici ? Mi se pare ca da, mai la inceput a pus cineva chiar Hotel California…

varsator38:
Mari,m-ai binedispus cu povestea vizitei tale la dentist...daca ma vede careva ca zambesc singura in fata PC-ului zice ca am luat-o razna...si nu ar gresi prea tare ;)numai la munca nu-mi sta gandul azi :)

silviu:
tot racit. imi curge si nasucul :(
auziti? voi de cate ori folositi batista de unica folosinta? ???

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 08:55 ---Odihnita. Aseara m-am culcat la opt ! (nu ma mai culc de mult la unu !  ;D  )
Dar nici eu n-am chef de munca. Are ea chef de mine!  :(
Ieri am fost iar la my beloved Bogdan – doctorasul de dinti, .......

--- Terminare citat ---

e bine 8 - daca era 12 - devenea si mai interesant  ;D
stii cum e asta cu munca - se tine de mine ca scaiul - eu dau sa fug ea "top" dupa mine  8)
pai daca te anesteziaza care mai e distractia - daca spuneai ca n-a tinut anestezia si ti-a scos vreo 2 dinti pe viu - atunci sa te tii "muzica"  :)

--- Citat din: silviu din Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 10:06 ---tot racit. imi curge si nasucul :(
auziti? voi de cate ori folositi batista de unica folosinta? ???

--- Terminare citat ---

ori de cate ori este nevoie pana se uzeaza de atata "unica" folosinta  ;D

steliana:
A trecut moftul de raceala. Am tamponat cu tutun. ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă