Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
suparata - goagal nu mai e prietenul meu :-\
almi_gabi:
ce or avea hair stylisti astia de nu stiu altceva decat sa tunda? ???
ieri intru sa fac o programare la manichiura - ma vede amicul meu -frizerul ::) - care nu avea de lucru in acel moment - ah, gabi buna, ce mai faci? hai sa te aranjez, sa te tund zice el - eu mai nehotarata zic - pai as vrea sa-mi las parul sa creasca, sa fie mai lung 8) ca vin sarbatorile - a nici o problema zice el - luam doar varfurile -zic bine- si ma asez confortabil pe scaun - el incepe - un pic de colo un pic de colo - eu incerc sa mai zic - dar nu e prea scurt? :-\ - el, sigur pe ce avea de gand sa faca - stii doar asa ca sa-i dau forma - pana la urma fragilele mele cosite au "alunecat" pe pardoseala coaforului :o
asa ca sunt tunsa si ma simt "barbata" 8)
Mari_a:
Musai sa ni te-arati! ;D Hai, mai, sa mai iesim si noi din casa! Pai pana la primavara ma coclesc! Ruginesc!
In acest weekend ma trimite Babette la niste neamuri la Afumati. Yeeah, sa vezi ce dau o fuga pe E85.... Pana unde ma va tine.... benzina! Ce ma enerveaza la drumul ala e ca nu are o banda, nu are doua, are una jumate! Odata, i-am facut loc unui Mercedes plin cu... concetateni mai bronzati. Dupa ce m-a depasit, imi vine in parbriz o ploaie de... n-am stiut ce e. Si imediat ceva maaaare, gri, ca o piatra! Am mai nimerit in ploi de criblura, dar sperietura mai mare ca aia n-am mai tras! Erau niste pufuleti si dupa ei venise si punga de staniol-ceva, pe care eu am vazut-o ca pe un meteorit!
Azi se cereau manusi si ceva in cap. Eu... ca de obicei: la lupta cu mainile goale si cu capul sec!
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Luni, 14 Noiembrie 2011, 18:37 ---tu locuiesti intr-un bloc din carton? pai ce pretentii sa ai ??? cred ca ar trebui sa-ti faci si tu de cap in acelasi timp cu vecinii.
--- Terminare citat ---
pai eu imi fac de cap dar pe mine nu ma aude nimeni ca patu meu einca nou asa ca e inca silentios
dar ma apuc sa tip poate asa reusesc sa ii deranjez si eu pe ei
almi_gabi:
nu am vrut sa bag in seama bruma care "trona" peste tot in dimineata asta - dar cum dau cu ochii de un coleg care stie cat de mult imi "place" :o iarna imi spune cu un zambet larg si sugubat - neatza gabi,vezi ce frumos arata bruma
lasa ca o sa-l intreb si eu la vara cand or fi 40 grade -vezi ce frumos si placut e afara ;D
daca "extragem" din ecuatie iarna - in rest sunt ok ;D 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă