Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Saturnianul:
Ciudat, da la mine in bloc nu s-aude ce s-aude pe la voi fetelor ;D Acu' stau si ma intreb daca e din cauza ca izolatia fonica e buna sau am abstinenti in bloc. Ca pensionari nu sunt sigur. Culmea e ca pipi s-aude cum face. Deci cam pica treaba cu izolatia :D
dl_prd:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:04 ---Ciudat, da la mine in bloc nu s-aude ce s-aude pe la voi fetelor ;D Acu' stau si ma intreb daca e din cauza ca izolatia fonica e buna sau am abstinenti in bloc. Ca pensionari nu sunt sigur. Culmea e ca pipi s-aude cum face. Deci cam pica treaba cu izolatia :D
--- Terminare citat ---
inseamna ca-s dati pe "'mute"' :)
is mai silentiosi
Saturnianul:
--- Citat din: dl_prd din Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:06 ---inseamna ca-s dati pe "'mute"' :)
--- Terminare citat ---
No, pai sa le zic sa bage ceva volum atunci. Da' nu la scritiieli, la gemete :D
dl_prd:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:10 ---No, pai sa le zic sa bage ceva volum atunci. Da' nu la scritiieli, la gemete :D
--- Terminare citat ---
apai apropos de gemete , intr-o zi tot asa se auzeau aia de jos, carora nu le scartaie patu , in schimb au scos niste sunete - gemete incat cred ca prefer scartaieli, desi as prefera sa nu se fi auzit nimic, dar dehh.........mi-a trebuit bloc, bloc am primit.
culmea ar mai fi sa ii apuce in ac timp, sus scartaieli , jos gemete
o sa-mi tai vena
eu mi-am luat doupri de urechi de la servici si degeaba ca se aude si cu alea galagie si nici nu le suport
silviu:
--- Citat din: dl_prd din Luni, 14 Noiembrie 2011, 12:55 ---noaptea la ora 2 in timpul saptam ,eu una as vrea sa dorm, dar nu reusesc din cauza scartaielilor si gemetelor, eu una sunt ft sensibila si musca o aud asa ca ............in blocul meu de carton se aude tot ceea ce nu ar trebui sa se auda.
--- Terminare citat ---
tu locuiesti intr-un bloc din carton? pai ce pretentii sa ai ??? cred ca ar trebui sa-ti faci si tu de cap in acelasi timp cu vecinii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă