Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (668/1680) > >>

Mari_a:
Apropo de cautat: am tz- genti (a mea are n+tz- , dar n-am voie in ele!), insa cand plec la rafting, imi vars toate cele intr-una incapatoare, mai moale, numa' buna de tras prin cosuri. Si cu aia ajung la Maman.  Sambata, ea: iar ai umplut portbagajul cu prostii, mai fa si tu economie si ia-ti o geanta ca lumea, ca numa cu aia umbli de cand te stiu!  ;D

Azi ma simt groaznic de bine. Am fost si sambata p-aici... Si toata saptamana sunt de garda... Zic sa nu ma mai duc acasa, ce rost are?! Numa ca p-aici s-a bagat aspiratorul cu spalare si pute a caine ud amestecat cu parfum ieftin.

silviu:
suparat! :( iar n-am castigat la loto >:(

dl_prd:
crizata, somnoroasa, deasupra mea e una care isi face de cap noaptea la 2 si are un pat predestinat care sa ma enerveze , scartaie de se aude din pivnita .
 :'(

Mari_a:
 ;D   Am crezut ca numai la mine... Nu cumva stai cu mine-n bloc?  ;D  A mea nu numai cu patul, dar are acum pe unul care racneste de zici ca....  ;D
Mah, cred ca ne roade invidia!  ;D

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Luni, 14 Noiembrie 2011, 11:17 ---crizata, somnoroasa, deasupra mea e una care isi face de cap noaptea la 2
--- Terminare citat ---
cum adica isi face de cap? ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă