Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Luni, 14 Noiembrie 2011, 11:06 ---suparat! :( iar n-am castigat la loto >:(
--- Terminare citat ---
da' ai jucat !!?? ;D
fetelor da' voi ce faceti noaptea daca nu sunt indiscreta - dormiti sau stati si ascultati la vecini !?? 8)
nervoasa- dupa amiaza am programare la doctor si tare imi place cand trebuie sa-i fac o vizita :o
silviu:
n-am jucat!
si eu merg la doctor dupa-amiaza >:( si nush de ce, da' am banuiala ca o sa-mi spuna sa renunt la fumat :'(
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Luni, 14 Noiembrie 2011, 11:25 ---cum adica isi face de cap? ???
--- Terminare citat ---
adica fac eceea ce nu faci tu..ihiihhi ;)
lasa ca iti dau raspunsul la rubrica sexualitate :P
dl_prd:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 14 Noiembrie 2011, 12:11 ---da' ai jucat !!?? ;D
fetelor da' voi ce faceti noaptea daca nu sunt indiscreta - dormiti sau stati si ascultati la vecini !?? 8)
nervoasa- dupa amiaza am programare la doctor si tare imi place cand trebuie sa-i fac o vizita :o
--- Terminare citat ---
noaptea la ora 2 in timpul saptam ,eu una as vrea sa dorm, dar nu reusesc din cauza scartaielilor si gemetelor, eu una sunt ft sensibila si musca o aud asa ca ............in blocul meu de carton se aude tot ceea ce nu ar trebui sa se auda.
dl_prd:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 14 Noiembrie 2011, 11:22 --- ;D Am crezut ca numai la mine... Nu cumva stai cu mine-n bloc? ;D A mea nu numai cu patul, dar are acum pe unul care racneste de zici ca.... ;D
Mah, cred ca ne roade invidia! ;D
--- Terminare citat ---
numai dc stai cumva in blocul de la Sibiu, altfel ....
nu stiu dc ar trebui sa zic asta, dar eu una nu am de ce sa fiu invidioasa, sunt la zi, dar ma inebuneste patul ala si zgomotele,patul meu deocamdata nu scartaie, e nou, probabil care stati la bloc ma intelegeti ca e naspa sa vrei sa dormi si sa nu te lase veinii, vecinele.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă