Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (664/1680) > >>

Saturnianul:
Alone in the dark. Aliooooooo! Tavarishi. Gaspadini si gaspadine.
In puii mei!
Numai io am gena noptii?!?  ;D
Bai, nimeni! Nici macar Jul sau Gabi :P
Pustiu si intuneric ca-n pestera!

almi_gabi:
m-am trezit devreme in dimineata asta -- sau mai bine zis mult mai devreme decat mii' felul  ( undeva pe la 3 dimineata  ???) - ce sa fac intre timp?  - zic eu- hai sa vad un pic de goagal -si daca tot l-am deschis sa vad ce ati mai povestit -si am constat ca aseara v-ati conversat voi domnii - nu-mi venea sa cred - ultimile 13 mesaje - pe diferite topice - erau scrise de gentlemani - sa mai spuna cineva ca femeile "vorbesc" mult- a pardon tasteaza mult  ;D - pe mine m-ati binedispus  :)

varsator38:
bucuroasa :D....e weekend...program dupa placul  fiecarui suflet!!!

Mari_a:
Stupefiata.
M-am trezit ca nu mai am benzina. Nu mai stiu exact cand am bagat, dar sigur mai aveam ceva-ceva, cred ca aproape jumate. Nu merg niciodata pe rosu. Ma duc la benzinaria de langa casa. Marian ma cunoaste, imi zice "tanti". Tanti, de cat sa-ti bag? Si incepe sa puna. Pai, zic, stai asa, cum pui, ca cheia e la mine in mana! Cum ai deschis busonul? - Pai nu era inchis. Nu era nici insurubat!!!    ???   :o   
Nici nu se mai incuie. E clar ca a fost fortat. Din cate stiu, traseul pana in rezervor e destul de sinuos, dar... o fi inhalat-o!
V-am povestit epopeea stergatoarelor si a antenei. Acum ma gandesc ca toate astea mi se intampla de cand s-a deschis p-aici un mare santier pe care se perinda diversi... Oare ce urmeaza sa-mi mai ia? Ce sa fac? S-o iau cu mine-n casa?!!!

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 11 Noiembrie 2011, 16:26 ---....Ce sa fac? S-o iau cu mine-n casa?!!!

--- Terminare citat ---

se pliaza ?  :o

ma simt ca in luna lui noiembrie  - 2 grade afara - incredibil  ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă