Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (665/1680) > >>

Mari_a:
Uite asta n-am incercat! Chiar ma gandeam cum sa fac sa incapa in lift!  ;D

Intr-adevar, foarte frig... Dar tot ma duc maine sa vad daca mi-au inghetat trandafirii... Si sa le fac niste poze, ca cred ca a dat microbul photo si peste mine. (Stiti bancul cu domnule photo?)

Si cred ca vreo doua ore o sa stau la coada sa-mi schimbe rotile... M-am trezit si eu acum! Cu capul in nori, am si uitat ca vine iarna...

almi_gabi:
nu stu bancul cu domnule photo si ma faci curioasa  :o asa ca te rog sa-l treci la bancuri acolo ca sa-l stiu si eu  8)

Mari_a:
Imposibil. Deja mai stau agatata de forum doar cu un fir de paianjen. Daca mai scriu si bancul asta...  ;D  ;D  ;D  Si e si frig afara!  ;D

silviu:

--- Citat din: Mari_a ---V-am povestit epopeea stergatoarelor si a antenei. Acum ma gandesc ca toate astea mi se intampla de cand s-a deschis p-aici un mare santier pe care se perinda diversi... Oare ce urmeaza sa-mi mai ia? Ce sa fac? S-o iau cu mine-n casa?!!!
--- Terminare citat ---
pune un bilet in parbriz: aceasta masina nu are benzina! poate patesti ca tipul cu casetofonul ;D

flaviaa:
catre Mari_a , doamna ,urmaresc ce scrieti , o fac si fiind in accelasi timp si atenta la ce scrieti,  doresc  sa zambesc cand va citesc si reusiti....e un zambet total pe chipul meu cand va citesc replicile ( ne expuneti niste fapte reale , cotidiene care vi se intampla , ni le spuneti cu un umor inteligent , sa ne amuzam si noi)
noi , amandoua
ne-am  cunoscut atunci ... de ziua recoltei ... cum reusiti pe forum sa ne faceti sa zambim ... si cand vb in particular .. e o raceala , un mic disconfort... o distanta ... legata de ... cel care va vb...
imi permit acest lucru , ca dvs , de ziua recoltei m-ati invitat la dans...era o parodie legat de ceea ce am simulat noi atunci , dvs a-ti inceput ... eu derutata nu stiam ce sa fac ... dar am acceptat jocul...
deci , draga mea , e o nebuloasa totala , sa inteleg , ca pe forum ... te descarci ... ne arati cine esti...si cand vb in particular ( cum am incercat eu cu tine atunci )... e o raceala , un mic disconfort...
nu mi-o lua in nume de rau ce am scris , e doar o observatie , care pe mine ... putin ma pune pe ganduri.
ce vreau sa subliniez , pe forum esti tenace , dar cand vb in particular ... e o tacere ... greu vb...de ce ?
deci ce vreau eu sa spun ... continuua sa scrii .. pe forum ... e sublim ... cum o faci , dar incearca si fizic cand vb cu cineva sa fii tot asa de degajata cum o faci pe forum...succes si nu mi-o lua in nume de rau ce am scris... am scris... ca esti cu adervarat interesanta si ... misterioasa , mie imi plac misterele...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă