Aici se discuta > Subiecte generale
Plante
Louie:
Wonderland, esti norocoasa daca ti-a inflorit trandafirul, chiar si o singura data. Eu am avut unul care nu a inflorit niciodata. :(
L-am dat pentru ca m-am gandit ca poate la mine nu-i merge destul de bine ca sa faca si flori.
Acum am un Hibiscus care face o singura data pe an cate o singura floare superba, mare si cu multe nuante de portocaliu si tine o singura zi, maxim doua zile. Intr-un an a avut mai multi boboci, insa nu s-au dezvoltat, s-au ofilit in stadiul de boboci si au cazut.
Am dat o cautare pe net si am aflat ca planta mea este un hibrid, dar mai mult, am constatat cu surprindere ca este o planta si cu efecte terapeutice...
https://povesteacasei.ro/hibiscus-plantare--ingrijire-si-intrebuintari/
wonderland:
Pai, nici al meu nu a inflorit niciodata. Desi, stiu sigur ca planta-mama inflorea. Nu mai spun de faptul ca am vazut cativa - o creanga firava, cu 2-3 frunze amarate, dar cu flori. :faint: Iar al meu, viguros, plin de frunze si nicio floare. :buck2:
Am sa incerc sa inradacinez un lastar lemnificat.
Cat despre durata de viata a florilor, intr-adevar, e doar de o zi, cica ...
Sa ne pui o poza cand infloreste hibiscusul tau cu efecte terapeutice, Louie, vrei? :smitten:
Louie:
--- Citat din: wonderland din Luni, 11 Februarie 2019, 05:33 ---Sa ne pui o poza cand infloreste hibiscusul tau cu efecte terapeutice, Louie, vrei? :smitten:
--- Terminare citat ---
Sigur ca voi pune o poza! ...As fi foarte fericita daca ar inflori anul asta...anul trecut mi-a ris in nas si mi-a spus "Pas! Nu vezi in vara asta flori de la mine :P "
Cred ca am facut o poza ultima data cand a inflorit. Sa vad pe unde este. :)
Louie:
www.youtube.com/watch?v=iDb-TH9xbHo
pinkpanthere:
Emotionante filmuletele cu flori. Multumim. Si ... da ... gradina botanica din Iasi e cea mai frumoasa din tara.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă