Aici se discuta > Subiecte generale
Plante
wonderland:
Prin Gradina Botanica, din Iasi. Cea mai mare din tara, se stie :) Am mai apucat o raita printr-una dintre sere, aproape de ora inchiderii.
Plante exotice. La prima am avut sentimentul ca floricica aia mov e din hartie, pusa cu bold:)
Crinul pacii (denumirea populara :). Am si eu pe balcon, dar nu ajunge la dimensiunile astea. Mai bine. Unde l-as pune? :o
Artar de camera:
Sera cu plante aride. Fenomenalii cactusi, cu fantasticele lor flori. Cei mai multi abia imboboceau.
N-am fost atenta ce planta e. Dar ce mai conteaza...O frumusete de cascada inflorita.
Si o fantana arteziana de trandafiri :)
Nuferi in soarele inserarii:
Aparent modesta si banala iasomie. O minunatie ametitoare:
N-am eu aparat sa redea spectaculozitatea aleii cu trandafiri. O feerie vizuala si olfactiva :smitten: :
picture upload sites
Concluzia? Cand ajungeti in Iasi, nu ratati Gradina Botanica. Mai ales in mai-iunie, la vremea trandafirilor. Hai, zi frumoasa, tuturor!
GeorgiaGia:
Buna dimineata ,cat de frumos!
Edith:
Virtutea este ca o planta binefacatoare , cu un parfum neprieritor , care vindeca ranile :)
AB.
Gabi p:
Flori de cactus
www.youtube.com/watch?v=I8W4LyIXINE
wonderland:
Niste minunatii, aceste flori de desert! Multumim, Gabi p.
Acu, am si eu o intrebare pentru...cunoscatori si pasionati.
Am un trandafir japonez. Acum ceva ani, cred ca mai mult de 4 ani, am primit un puiut. L-am plantat, dar la un moment dat i-am taiat varful, in ideea de a-l ramifica. S-a ramificat. Arata ca un copacel, il tot tund in fiecare primavara. Dar...nu face flori. :(
Ceva am gresit eu cu el. Oare ce? Si ce pot face?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă