Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (58/99) > >>

Guesswho:

--- Citat din: valaura11 din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 20:01 ---   O comuniune intre plante si animale... La curtea de la T.ghiol... :)

--- Terminare citat ---
Cutzu asta are o fatza de nazdravan..cred ca a stat cuminte doar la poza.  :D
mie imi plac animalutele jucause si copiii obraznicei, drept dovada ca am cate una bucata din fiecare  :thumbup:

micaela:

--- Citat din: valaura11 din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 20:01 ---   O comuniune intre plante si animale... La curtea de la T.ghiol... :)

--- Terminare citat ---

ti-au iesit deja stanjeneii?!
adorabil catelusul  :) . frumoasa imagine.

luciamanta:
Valaura, ne răsfeţi cu poze incredibil de frumoase, locaşuri sfinte, flori... În ceea ce priveşte ultima poză postată, trebuie să îţi spun că acel căţeluş şarmant şi roşcovan m-a cucerit. Iubesc foarte mult câinii.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 20:15 ---si lacramioarele miros foarte tare.
liliacul imi place si mie foarte mult, indiferent ca-i mov sau alb  :)

--- Terminare citat ---

uitasem de lacramioare, asa e, cat de faine sunt , cand eram mica bunicii mei aveau in gradina lacramioare; acum mai rar vad pe undeva aceste flori

valaura11:
     Acel catel, este al fratelui meu. M-a vazut facand poze la maica-mea si m-a rugat sa-i fac poze si lui Bobi. E batran si are cancer. Il iubeste tare mult. I-a facut si cosciug. E trist dar acesta e adevarul. Voia si fac o poza reusita ptr a o inrama. Am mai multe. Asta e soarta.. :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă