Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (57/99) > >>

valaura11:
     Ce gingasie la florile de magnolie....in special. Cand vad un copac plin de flori...ma duce cu gandul...ca asa tre sa fie in rai :angel:
     Ptr ca-ti plac zambilele, Gabi, uite o dedicatie ptr tine, flori care sunt la maica-mea la T.ghiol. Sa-ti inchipui ca le mirosi, ca eu deja parca am mirosul lor in...nas. Si mai am si alte plante cu flori pe care o sa vi le arat .. :)

Caroline:

--- Citat din: valaura11 din Marți, 17 Aprilie 2012, 21:40 ---Cand vad un copac plin de flori...ma duce cu gandul...ca asa tre sa fie in rai :angel:

--- Terminare citat ---

Poate ca asa a si fost, cand era Raiul pe Pamant... magnoliile au fost primele plante cu flori inainte cu mult de aparitia oamenilor.

almi_gabi:
da' zambilele si freziile sunt florile de primavara cu mirosul cel mai puternic dupa parearea mea; cat despre magnolii nu au miros dar sunt frumoase, parca sunt orhideele noastre
acum urmatorul tarket este liliacul dar de obicei liliacul nu reusec sa-l mai prind inflorit deja este cules  ???

valaura11:
   O comuniune intre plante si animale... La curtea de la T.ghiol... :)

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 07:51 ---da' zambilele si freziile sunt florile de primavara cu mirosul cel mai puternic dupa parearea mea; cat despre magnolii nu au miros dar sunt frumoase, parca sunt orhideele noastre
acum urmatorul tarket este liliacul dar de obicei liliacul nu reusec sa-l mai prind inflorit deja este cules  ???

--- Terminare citat ---
si lacramioarele miros foarte tare.
liliacul imi place si mie foarte mult, indiferent ca-i mov sau alb  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă