Autor Subiect: Casa trovantilor si Poarta lui Dumnezeu: Tara Luanei 30 mai – 2 iunie 2013  (Citit de 39180 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Am transmis tuturor celor care au participat, pe adresele de Email primite de la Samiza, fotografiile facute de mine si cele descarcate de la Andrei. Sunt transmise prin wetransfer, adresa de Email office@sibiel.eu si se pot descarca pana in 3 iulie. Sunt impachetate winrar, deci pt a le vizualiza, dupa descarcare, va fi nevoie sa le despachetati. Este simplu.
Daca este cineva care nu a primit pozele, sa-mi scrie si ii mai transmit odata.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
 E oare posibil sa fii in doua locuri in acelasi timp? Eu cred ca da. Eu fizic sunt aici,dar fiinta mea eterica a ramas in Tara Luanei.Gindul meu a ramas acolo.Fiinta mea este inca intr-unul din schiturile vizitate;inca incearca sa descifreze chipurile de sfinti cioplite direct pe stanca;inca se intreaba cum stanca de schitul lui Iosif (parca) era atat de neteda...
Cu ce si cine a topit-o ?
Si daca e adevarat ca ne vom intoarce,fiinta mea va fi din nou toata.Tara Luanei ma cheama. Am nevoie de tarimurile pline de energie si mister.
P.S."E.T.phone home"!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Re: Casa trovantilor si Poarta lui Dumnezeu: Tara Luanei 30 mai – 2 iunie 2013
« Răspuns #62 : Miercuri, 05 Iunie 2013, 08:12 »
Mimi este exact si senzatia mea...Asa cum scriam in articol, cred ca odata pasit prin poarta Luanei, ramai acolo poate o vreme, poate cine stie, chiar de tot...Sentimentul este fantastic si doar nebunia aceea de peisaje de acolo o poate crea. Plus inca ceva. Pe care nu-l deslusesc. Am tot ras eu de unul si de altul cu energii, cu locuri incarcate, cu zone de clopot. A venit vremea sa par eu un pic ciudat, dar asta este adevarul. Dupa ce am simtit efectul bucatii ramase din discul solar prabusit din varful muntelui asupra palmei, ce pot sa zic, ca nu cred?

Andrei ai facut niste poze extraordinare! Ce culori ti-au iesit, mai ales ca lumina era aruncata inegal in peisaj...Exceptional, am tot stat sa ma uit la fotografii...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Sunt cateva poze, ma uitam si aseara peste ele....cand am terminat cu ghidajul de Portugalia, care efectiv ma fac sa mi se para ca mai sunt inca acolo...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Am discutat cu Diana, am comunicat si la pensiune perioada in care o sa organizez "Tara Luanei reload". Este vorba de 3 - 6 octombrie. Deocamdata am transmis doar solicitarea servicii si rezervare, urmeaza sa primesc tarifele. Dupa aceaasta am sa lansez si oficial, pe site si forum, cu topic separat, aceasta noua actiune.

Daca din cei cu care am fost acum in primavara sunt care vor sa vada peisajele imbracate in culori de toamna, sunt bineveniti, chiar as fi incantat sa ajung cu ei inca o data acolo.

Vor fi cca 16 locuri disponibile, care s-ar putea extinde in situatia in care pensiunea isi mareste capacitatea, asa cum mi s-a spus, pana atunci.

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
La cat de frumos ati povestit si la ce faine sunt pozele, cred ca o sa vreau sa vin cu voi in Tara Luanei la toamna!  ::)

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
Eu nu mai zic nimic.....unele lucruri au vremea lor sa vina si sa se aseze, astept un weekend linisit sa rasfoiesc pozele voastre :).

Offline Mimi

• Sr. Member
 Azi noapte am fost la Lacul Hansaru'.Nu stiu daca doar am visat sau m-am "teleportat",dar eram acolo si eram fericita ca am reusit sa ma intorc asa de repede.Chiar am zis persoanei care ma insotea(sau poate doar am gindit:"ce bine ca s-a intors Diana dupa umbrela",fiidca erau semne ca intre timp mai fusese cineva acolo) si ,ca sa fie tacamul complet,prima persoana careia i-am povestit acest "vis" a fost chiar Diana,pe care am sunat-o pt. obtinerea a inca unei carti.

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
Ce dragutz, si eu as vrea sa ma simt iar la lacul Hansarului...si mie imi pare rau ca nu am luat mai multe exemplare de carti de la Diana. Cum intri in posesua lor?
Everything changes..

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Just do it!
Sunt cateva poze, ma uitam si aseara peste ele....cand am terminat cu ghidajul de Portugalia, care efectiv ma fac sa mi se para ca mai sunt

Ma uitam in poze... Si parca totul a fost si mai frumos invaluit de ploaia care ne-a "insotit" ..si ne-a purificat.. Si ceata care se ridica dupa fiecare repriza de ploaie ne arunca si mai mult in atmosfera de "alt taram" ...caci asta simti in Tara Luanei...esti in alt taram si incepi sa crezi ca povestile au ceva adevarat.
Everything changes..

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Just do it!
Am discutat cu Diana, am comunicat si la pensiune perioada in care o sa organizez "Tara Luanei reload". Este vorba de 3 - 6 octombrie. Deocamdata am transmis doar solicitarea servicii si rezervare, urmeaza sa primesc tarifele. Dupa aceaasta am sa lansez si oficial, pe site si forum, cu topic separat, aceasta noua actiune.

Daca din cei cu care am fost acum in primavara sunt care vor sa vada peisajele imbracate in culori de toamna, sunt bineveniti, chiar as fi incantat sa ajung cu ei inca o data acolo.

Vor fi cca 16 locuri disponibile, care s-ar putea extinde in situatia in care pensiunea isi mareste capacitatea, asa cum mi s-a spus, pana atunci.

Daaaaa...prezent pentru Tara Luanei  toamna :)
Everything changes..

Offline nuska

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #72 : Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 11:55 »
am descarcat toate pozele primite si asa am calatorit inca o data.Andrei  ai prins instantanee deosebite.de retinut sint profilele .se vede pe fetele noastre si extaz si oboseala,curiozitate,frumusete,sete de a cunoaste,bucurie etc. axeaza-te pe genul aceste de fotografie.
fericire

Offline Mimi

• Sr. Member
« Răspuns #73 : Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 20:55 »
Ce dragutz, si eu as vrea sa ma simt iar la lacul Hansarului...si mie imi pare rau ca nu am luat mai multe exemplare de carti de la Diana. Cum intri in posesua lor?
Suna pe Diana (al doilea nr.de pe coperta 2 a cartii  si da- adresa postala pe care sa-ti trimita cartile,sau trimite-i un mail,sau vb. cu ea pe FB.Eu deja am comandat inca o carte.

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #74 : Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 22:18 »
poate reusesc sa merg si eu in toamna :worthy: