Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Casa trovantilor si Poarta lui Dumnezeu: Tara Luanei 30 mai 2 iunie 2013
nuska:
mai mult decat cuvintele sint imaginile.mai mult decat imaginile sint sentimentele,trairile.cred ca sint in asentimentul tuturor.pentru cei ce nu au fost va indemn din suflet
admin:
Mi-am propus sa-mi incarc bateriile in acea zona macar o data la 6 luni de zile, asa ca am decis sa repet chiar anul acesta "Tara Luanei". Singura perioada posibila de a organiza actiunea este week-end-ul de dupa Sarbatoarea Recoltei. Am primit promisiunea Dianei ca ne va fi calauza, asa ca mai am nevoie de confirmarea lui Nicoara de disponibilitate de cazare si gata... :yeah: *|* :dance: lansam actiunea Tara Luanei reload!
anyasolo:
Doamne ce frumoase sunt pozele, curioase forme in piatra! Gigi, ma bucur de hotararea ta de a mai merge o data anul acesta pe acele meleaguri. Poate asa, noi care nu am ajuns acum, sa reusim sa fim in grupul din toamna asta... :)
PGabriela:
Din descrierile voastre si instantaneele postate, ne-ati facut pe cei care nu am fost = sa incolteasca in noi o dorinta "viitoare" de-a ajunge acolo :)
Sherban:
Eu inca incerc sa las acea parte subconstienta sa priceapa ce semnificatie are aceasta experienta in viata mea. E foarte sugestiv articolul lui Gigi si sunt convinsa ca fiecare a avut propria perceptie. E ceva supra-pamantesc acolo, iar influenta Tarii Luanei o voi intelege in timp....si, sa nu uitam vorba Dianei: " cine ajunge aici isii schimba destinul" .. Ca si dorinte: per ca sa se activeze o poarta de acces in alt univers sau sa vad " ceata albastra" de la Lacul Hansarului, sau sa aflu unde merge tunelul secret din Biserica sapata in stanca de la Alunis.
Energia acestor locuri te atinge si daca nu ti doresti si te tine conectat si dupa ce ai plecat. Pare atat de fantastic dar totul e atat de adevarat!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă