Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Casa trovantilor si Poarta lui Dumnezeu: Tara Luanei 30 mai – 2 iunie 2013

<< < (13/16) > >>

admin:
Am transmis tuturor celor care au participat, pe adresele de Email primite de la Samiza, fotografiile facute de mine si cele descarcate de la Andrei. Sunt transmise prin wetransfer, adresa de Email office@sibiel.eu si se pot descarca pana in 3 iulie. Sunt impachetate winrar, deci pt a le vizualiza, dupa descarcare, va fi nevoie sa le despachetati. Este simplu.
Daca este cineva care nu a primit pozele, sa-mi scrie si ii mai transmit odata.

Mimi:
 E oare posibil sa fii in doua locuri in acelasi timp? Eu cred ca da. Eu fizic sunt aici,dar fiinta mea eterica a ramas in Tara Luanei.Gindul meu a ramas acolo.Fiinta mea este inca intr-unul din schiturile vizitate;inca incearca sa descifreze chipurile de sfinti cioplite direct pe stanca;inca se intreaba cum stanca de schitul lui Iosif (parca) era atat de neteda...
Cu ce si cine a topit-o ?
Si daca e adevarat ca ne vom intoarce,fiinta mea va fi din nou toata.Tara Luanei ma cheama. Am nevoie de tarimurile pline de energie si mister.
P.S."E.T.phone home"!

admin:
Mimi este exact si senzatia mea...Asa cum scriam in articol, cred ca odata pasit prin poarta Luanei, ramai acolo poate o vreme, poate cine stie, chiar de tot...Sentimentul este fantastic si doar nebunia aceea de peisaje de acolo o poate crea. Plus inca ceva. Pe care nu-l deslusesc. Am tot ras eu de unul si de altul cu energii, cu locuri incarcate, cu zone de clopot. A venit vremea sa par eu un pic ciudat, dar asta este adevarul. Dupa ce am simtit efectul bucatii ramase din discul solar prabusit din varful muntelui asupra palmei, ce pot sa zic, ca nu cred?

Andrei ai facut niste poze extraordinare! Ce culori ti-au iesit, mai ales ca lumina era aruncata inegal in peisaj...Exceptional, am tot stat sa ma uit la fotografii...

admin:
Sunt cateva poze, ma uitam si aseara peste ele....cand am terminat cu ghidajul de Portugalia, care efectiv ma fac sa mi se para ca mai sunt inca acolo...

admin:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă