Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuitul SPA-urilor: Szeged - Budapesta Hajduszoboszlo 15 - 21 aprilie 2013
admin:
Iti raspund la intrebari acum, pe Email.
admin:
Excursia noastra are sa treaca si prin Budapesta si acum va va spuneam, o sa imbinam relaxarea SPA-ului cu vizitarea acestui oras plin de istorie. Am fost cu multi dintre voi acolo, imi amintesc perfect si de primul grup, cu care am facut o croaziera pe Dunare, ne-am plimbat pe Insula Margareta, am haladuit pe strazile metropolei si am avut o seara extraordinara pe o terasa pe malul Dunarii. Multi compara Budapesta cu Viena sau Praga. Sau chiar cu alte capitale europene. Este o mare greseala pt ca fiecare loc are farmecul lui, arhitectura lui, specificul lui. Si Budapesta o intelegi doar vazandu-i frumusetile, bucurandu-te de bucataria lor traditionala, savurand o cafea intr-una dintre cafenelele din Octogon.
Cateva din locurile mai deosebite ale Budapestei:
Castelul Buda
Bastionul pescarilor:
Biserica Sf. Stefan
Parlamentul
Piata Eroilor
Castelul Vajdahunjad
Mari_a:
Si toate cele de mai sus, dar si altele, stranse intr-un filmulet:
Budapest Timelapse 2012
Place mult Budapesta! Cel mai mult si mai mult traversarea pe jos a Podului cu Lanturi... Sa-i simti leganarea domoala deasupra Dunarii... Ce senzatie!
admin:
Eiii, mai e un pic si ne balacim in apele calde ale SPA-urilor!!!!! :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Mari_a:
Scotocind azi prin dulapuri, am dat peste
astia :D Stateau cuminti acolo, de la Hajdu' de anul trecut!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă