Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuitul SPA-urilor: Szeged - Budapesta – Hajduszoboszlo 15 - 21 aprilie 2013

<< < (5/12) > >>

admin:
Hotelul in care o sa stam la Hajduszoboszlo. Eva proprietara, ne este gazda de 3 ani. Intotdeauna ma intorc cu placere acolo, este un loc cu multe amintiri placute.

admin:
Si hotelul in care o sa fim cazati la Szeged:

Ansamblul exterior:

Zona de mic dejun:

Restaurantul:

Holul receptiei. In noiembrie cand am vizitat hotelul, semineul din centrul zonei de lounge, avea cateva lemne care ardeau...Atmosfera era superba!

Va spuneam ca hotelul este legat de aquapolis (complexul SPA) printr-un culoar. Prima zona este "Silent area" un loc din care nu-ti mai vine sa pleci...

TONI:
NO....dragilor daca nu-s dus in lume dus , p`asta n-o ratez !
1.Cite locuri ?
2.Transportul in ``grupaj`` de la Oradea de exemplu ?
[....decit mersu pina la Bucresi.....~600 km - deja sunt in dincolo de Budapesta....]
3. Daca cu auto perzonal , se poate ?
4. Data max , musai , cind tre sa se stie , cine-citi-cum si bani ?

admin:
O sa plecam cu un microbuz de 14 locuri si loc de bagaje. Daca este cazul pot schimba mijlocul de transport sa cer de la firma unul mai mare. O sa mergem cu firma pe care a gasit-o anul trecut Dana si Angelica, cei care ne-au dus si in Maramures si pe Cheile Nerei. Mi s-au promis aceiasi soferi, sunt amandoi niste baieti excelenti, sunt convins ca vi aduceti aminte.

Toni, pe tine te putem lua din Arad, cred este cel mai bine in situatia ta. Nu-ti recomand masina, pt ca te costa vigneta, parcari, grija ca nu poti bea un pahar, fac tot felul de figuri. Asa cu microbuzul, n-avem probleme. La intoarcere intram prin Oradea. Ca tarif, am sa socotesc si am sa-ti scad ceea ce inseamna transport in tara. Se considera doar partea de la Arad incolo. Acelasi lucru este valabil si pentru cei aflati in zona apropiata de granita.

Aaah ce bine ca am cu cine bea o palinca la csarda de la Hajdu.  :dance: Cei care au fost acolo stiu ce spun! E o atmosfera .... :yeah:
Tare mi-ar place sa strangem iar o gasca faina de vacanta. E un loc tare potrivit pt grup si ai de toate si baie si mancare buna si cazare faina tot. Si csarda, ca era sa uit!

TONI:
Mai Gigi , daca nu cer prea mult te rog :
1. estimare km plimbare , de colo-colo , prin Ungaria
2. localitate / locatia 1 - unde incepe totul
[ De-acolo mai socotesc eu ce si cum , evident cu +++ ]
3. Cost rece , fara transporturi , dar cu toate cele aliniate grupului
4. Daca pot sa vina si alte persoane , chiar neinscrise in SC.
Multumesc mult , Toni.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă