Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (55/59) > >>

murandra:
Mi-a adus aminte Paula  :) de poze. Sa nu credeti ca v-am uitat sau ca sunt ... :thumbdown: dar eu voi transmite poze la intoarcerea din Retezat, cel mai devreme saptamana viitoare. Sper sa reusesc, dat fiind ca voi fi in delegatie la Bacau, dar nu va uit fetele, si va veti trezi cu poze din Apuseni cand deja o sa ziceti "ce mult a trecut de atunci ..." Oricum astept lista de la Gigi pentru ca nu am nici emailurile, nici telefoanele tuturor fetelor la care am facut poze, spre rusinea mea  ???
Si abia astept sa ne revedem  *|*

admin:
Sunt in criza de timp  :(- lucrez la programul de Portgalia si mai este putin pana plec. Asa cum promiteam am sa va transmit fotografiile mele si tabelul cu participantii, la intoarcerea din Apuseni...
Nu am reusit sa fac ca altadata foarte multe, dar va regasiti sper cu toate in ele...

murandra:
Multumim Gigi pentru tot. Oricum, cred ca toata lumea asteapta cu nerabdare pozele Doinei  :D, si sunt convinsa ca nici nu ne imaginam poate in cate ipostaze aparem, chiar daca nu sunt facute de tine Gigi  ;)

dauina:
din pacate si pe ale mele le veti primi tot spre sf sapt viitoare, chiar daca am partial adrese de email.
Abia am ajuns acas', sa despachetez si sa impachetez iara....de maine pana sapt viitoare sunt iarasi plecata.
 :-*

Tatiana:

--- Citat din: dauina din Miercuri, 26 Iunie 2013, 16:43 ---din pacate si pe ale mele le veti primi tot spre sf sapt viitoare, chiar daca am partial adrese de email.
Abia am ajuns acas', sa despachetez si sa impachetez iara....de maine pana sapt viitoare sunt iarasi plecata.
 :-*

--- Terminare citat ---
eu zic sa nu va faceti probleme pentru ca asteptam cuminti pozele... sa aveti vreme frumoasa si sa va istrati maxim in Retezat!  salutari lui Calin! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă