Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
deli_a:
Doamne, ce minunat a fost !!!!!!
Apusenii au urcat vertiginos in topul meu personal de preferinte ;) sper din suflet sa facem impreuna reluare la anu' !! :thumbup:
am facut febra musculara si la muschii obrajilor, de atata ras :2funny: :applause:
gazdele, ghizii...totul la superlativ :smitten: ...si evident drumetele :yeah:
...iar muntii... :thumbup:
Multumiri tuturor !!!! :flori:
murandra:
Dupa ce am revazut pozele si am citit povestirile lui Gigi, am retrait clipele minunate petrecute in Apuseni. Cu oboseala, cu febra musculara, cu tot efortul depus a fost de "n" ori mai placut decat statul la birou, dar ... asta ne asteapta, din pacate :(. Pentru mine, care sunt printre norocosii care mai beneficiaza de o excursie, statul la birou este doar pentru azi, pentru ca maine "fug" in Retezat. Am incalzirea facuta in Apuseni, deci sper sa fie cel putin la fel de frumos.
Imi este deja dor de grupul nostru de fete, de povesti, de glume, a fost o atmosfera extraordinara care, asa cum a spus Gigi (dar referitor la episodul Raul din Glavoi) mi-a adus aminte de studentie, de atmosfera aia tinereasca, plina de voie buna, distractie, lipsita de griji cotidiene.
Fetelor, sper din tot sufletul sa ne revedem curand intr-o noua excursie, sa reinviem "spiritul" muntelui, care vorba Tatianei, scoate ce e mai bun din oameni :D. N-as fi crezut acum vreo 2-3 luni in urma ca voi apuca clipa sa retraiesc acele momente ale studentiei :yeah:, dar am trait-o din plin cu fetele in Apuseni si imi este deja dor de ea :'(
Va pup pe toate si abia astept sa ne revedem *|*
andre:
Trasee montane superbe...mai ales Poiana Florilor...mi s-au lipit de suflet, totul a fost minunat ...!!! :applause:
Cateva zile voi retrai fiecare clipa pe unde am urcat si coborat ...pana cand vanataile vor disparea !!!
paulette:
Of, of, of, ce rau imi pare ca s-a terminat !!A fost superb totul, chiar daca eu am ramas cu un sentiment de neimplinire oarecum, pentru ca nu am reusit sa facem Cheile Galbenei de la inceput pana la sfarsit, si pentru ca pe lanturile alea nu m-am descurcat atat de bine pe cat ma asteptam... Macar am inventat un nou dans, "dansul motanului pe perdea" :yeah: . Sper sa ma aflu si pe lista de anul viitor.
Desi mi-e somn de pic, cand am citit rezumatul facut de Gigi si comentariile fetelor, am retrait in cateva clipe toate momentele minunate cu toata incarcatura lor afectiva....
Multumesc tuturor si sper sa ne revedem cat mai curand..
paulette:
Aaa... uitasem, astept poze pe mail...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă