Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (39/59) > >>

murandra:
Da, ar fi o solutie propunerea ta, Paula, dar nu sunt eu in masura sa decid. Dat fiind ca sunt "new" in grup, si oarecum intrusa, ma supun regulilor grupului si a modului de organizare, care din experientele trecute ale celor de pe forum, pare ireprosabil. Am incredere ca GIGI se va ocupa de organizare si totul va iesi bine si convenabil pentru toata lumea :)

admin:
Intradevar timpul meu este extrem de limitat acum, dimineata cand am lasat mesajul referitor la ora de plecare si echipament explicam asta. Miane plec spre Portugalia si trebuie sa-mi las si Sibielul in ordine. Cat lipsesc am 5 evenimente... :slap: Si multe altele legate si de SC...
Incerc sa raspund cat pot, dar apar destul de multe detalii noi.... Microbuzul de Bucuresti are 20 de locuri, am specificat si am si trasat o linie exact sub numar, subliniind acest lucru. Vad ca intradevar este sarit un loc, a fost acolo cred la un moment dat o preluare gresita, nu-mi dau seama. Murandra ia acel loc, preia lista cu copy/paste si trece-te pe ea. Considera raspunsul meu ca ferm. Am verificat si nu a scapat nimic.

In reply 121 am precizat si ora de plecare (7.30) din Sibiu, pt cine mai este interesat.

murandra:
Iti multumesc mult de tot pentru raspunsul prompt Gigi, si mai ales, pentru vestea buna, ca am locul asigurat in microbusul de Bucuresti.
Asadar, conform recomandarilor lui GIGI, lista finala pentru microbusul din Bucuresti este cea de mai jos:

Microbuz 1: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1. Doina F - urcare din Bucuresti
2. Paula A - urcare din Cluj Napoca
3. Paula M - urcare din Cluj Napoca
4. Mihaela C- urcare din Cluj Napoca
5. Adriana D - urcare din Bucuresti
6. Ioana D (fiica) - urcare din Bucuresti
7.  C. Mihaela -urcare din Bucuresti
8. Ana-Maria P -urcare din Bucuresti
9. Dana G - urcare din Bucuresti
10.Delia L. - urcare din Brasov
11.Tincuta B. - urcare din Brasov
12. Doina S. - urcare din Bucuresti
13. D.Elena - urcare din Bucuresti
14. H.Eugenia   Bucuresti
15.   N Mariana   Voluntari
16.   M Marilena   Voluntari
17.   Tatiana B Bucuresti
18. Mariana C Braila (doar la intoarcere)
19. M Raluca Andrada - urcare din Bucuresti
20. C Raluca - urcare din Bucuresti

admin:
Ok, super, ma bucur ca uite s-au potrivit lucrurile!

admin:
Si daca suntem la capitolul asta, inainte de a inchide ...pt ca am sa lipsesc de aici vreo 8-9 zile, postez si lista de Sibiu si a celor care vin individual:

Microbuz 2: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1.S.Mihaela din Alba Iulia
2. Aurelia P - Sibiu
3. Ana Maria - Sibiu
4.
5.
6.
7.................
-----------------------------------
Inca 4 locuri la microbuzul de Sibiu

Alte mijloace:
Masina personala M.Mihaela: