Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (38/59) > >>

murandra:
Buna Paullete. Numele meu e Raluca - Andrada, dar toata lumea imi zice Raluca, asa ca poti sa-mi spui Raluca de acum inainte. Imi suna ciudat Murandra, fiind un nickname intre numele de familie si prenumele uzual.

Sincer nu stiu sa-ti spun. Eu am ajuns la excursia in Apuseni prin bunavointa "providentei" si prin renuntarea lui Aurel care era trecut pe lista microbusului din Sibiu, cel din Bucuresti fiind plin la momentul inscrierii mele pe lista (luni 03.06). Sper totusi ca se va gasi o varianta ca sa nu fac foarte multe schimburi. Cine stie, poate va tine providenta cu mine din nou sau poate cer prea mult ? :)

Astept si eu raspunsul lui Gigi. La cate are pe cap, numai de combinatii si probleme din astea nu mai are timp :(

paulette:
Buna Raluca, eu sunt Paula... Da, e cam complicat cu raspunsul, intr-adevar. Ar fi fost ideal sa fie o persoana din grupul din Bucuresti care sa stie mai multe despre organizare, pentru ca Gigi e foarte ocupat si nu mai are timp pentru lamurirea detaliilor. Eu m-am tot uitat sa vad daca scrie undeva cate locuri are microbuzul, dar nu am zarit. E drept ca nici nu prea am avut rabdare sa parcurg chiar fiecare postare  ;)

aprilie:
Microbusul din Bucuresti are  20 de locuri.

Tatiana:

--- Citat din: aprilie din Joi, 06 Iunie 2013, 14:00 ---Microbusul din Bucuresti are  20 de locuri.

--- Terminare citat ---

cu tot cu sofer sau fara?

paulette:

--- Citat din: aprilie din Joi, 06 Iunie 2013, 14:00 ---Microbusul din Bucuresti are  20 de locuri.

--- Terminare citat ---

Daca ar fi asa, de ce sa nu vii cu el pana la Cluj, si de acolo ne descurcam noi, stam 2 pe un scaun, sau gasim o solutie. E adevarat ca nu trebuie depasit numarul de locuri, dar mai sunt numai 2 ore pana la destinatie....Imi dau si eu cu parerea acum  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă