Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 676962 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2415 : Marți, 18 Decembrie 2012, 15:47 »
"Daca alegi siguranta in locul in locul fericirii, o vei avea, insa cu acest pret."  8)

Atata timp cat celulele din corpul nostru traiesc de la 4-5 zile (leucocitele) la maxim un an, astfel incat intr-un an am "reprodus" 13 kg de piele "prafuita" pe mobile si in jurul nostru, eu n-as baga mana-n foc pe faptul ca ceea ce am gandit acum 20 de ani apartinea de aceeasi persoana. Siguranta, feicirea, adrenalina sau simpla conformare la anumite conventii sociale sunt o alegere de moment si e hazardat sa le extrapolam la lucruri care ne caracterizeaza pentru totdeauna. Suntem ceea ce suntem acum si aici. Mai mult nu stiu si nu vreau sa stiu despre mine.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2416 : Marți, 18 Decembrie 2012, 15:52 »
nush cum o fi la altii, da' la mine nu s-a modificat nimic. tot alea tinere si usoare imi plac 8)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2417 : Marți, 18 Decembrie 2012, 15:53 »
schimbarea este continua, insa niciodata nu as alege intre inspiratie si transpiratie  ;)
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2419 : Joi, 20 Decembrie 2012, 10:33 »
O americancă este Miss Universe 2012
Reprezentanta Statelor Unite, Olivia Culpo, este câştigătoarea Miss Universe 2012. Statele Unite câştigă acest titlu pentru prima dată din 1997.

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2421 : Joi, 20 Decembrie 2012, 16:19 »
Romeo și Julieta la 40 de ani. Cea mai DRAMATICĂ sinucidere a unui CUPLU DE ÎNDRĂGOSTIȚI din România

O poveste de dragoste imposibilă, dintre o tânără de 35 de ani şi un bărbat căsătorit, s-a sfârşit tragic, luni, într-o cameră de motel din localitatea arădeană Nădab. Cei doi și-au pus capăt zilelor, cel mai probabil otrăviți cu detartrant. Au decis că dacă în viață nu pot fi împreună din cauza conveninențelor sociale, atunci mai bine să moară împreună.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2422 : Joi, 20 Decembrie 2012, 20:48 »
"Apropiații lui Sergiu spun că acesta ar fi vrut să divorțeze, însă faptul că avea un copil cu dizabilități a contat mai mult, soția lui spunând că nu se poate descurca singură."

Si asa, prin sinucidere, o sa-si poata ajuta mai mult copilul cu dizabilitati decat un tata divortat, dar in viata. Probabil sub forma de inger... decazut.  :idiot2:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2423 : Joi, 20 Decembrie 2012, 21:11 »
"Apropiații lui Sergiu spun că acesta ar fi vrut să divorțeze, însă faptul că avea un copil cu dizabilități a contat mai mult, soția lui spunând că nu se poate descurca singură."

Si asa, prin sinucidere, o sa-si poata ajuta mai mult copilul cu dizabilitati...
nu.da' nu-l mai intereseaza :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2424 : Joi, 20 Decembrie 2012, 22:07 »
Ideea era ca, daca a ajuns sa se sinucida in conditiile astea, inseamna ca oricum nu-l interesa copilul  nici inainte, decat ca pretext formal pentru amanta, ca sa nu divorteze. Un gest de lasitate in plus sau in minus...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2425 : Joi, 20 Decembrie 2012, 23:17 »
Ideea era ca, daca a ajuns sa se sinucida in conditiile astea, inseamna ca oricum nu-l interesa copilul  nici inainte, decat ca pretext formal pentru amanta, ca sa nu divorteze. Un gest de lasitate in plus sau in minus...

Caro, evita sa judeci faptele altcuiva. ;) n-ai de unde sa stii ce resort interior i s-a defectat omului (sinucigasii au un astfel de mecanism stricat care invinge ratiunea) sau daca nu cumva nu el a fost initiatorul intamplarii ci duduia frustrata de faptul ca el nu-si lasa sotia cu un copil atat de bolnav... Aparentele inseala, de multe ori...
Sinucigasii nu sunt lasi ci bolnavi de moment sau definitiv... lumea ii judeca fara sa inteleaga ce se petrece in interiorul lor (de exemplu un puternic dezechilibru chimic in creier), asa cum ii judeca si pe homosexuali...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2426 : Vineri, 21 Decembrie 2012, 09:45 »
multi sunt lasi si-n fata vietii, si-n fata mortii. asta cel putin nu a fost las in fata mortii.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2427 : Vineri, 21 Decembrie 2012, 10:30 »
eu zic ca sinuciderea nu e nici un un act de curaj, nici unul de lasitate, ci unul de capitulare a unui suflet obosit si bolnav.

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #2428 : Vineri, 21 Decembrie 2012, 11:32 »
Subscriu!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2429 : Vineri, 21 Decembrie 2012, 11:36 »
Viata are modul ei aparte de a ne juca feste! Cei doi au trecut de una.  ???