Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682667 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2281 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 15:32 »

am primit pe mail de la cineva un material in engleza despre sindromul hubris, am cautat si in romana si am gasit ceva foarte interesant:

http://ppps2003.blogspot.com/2012/07/boala-politicienilor-sindromul-hubris.html#!/2012/07/boala-politicienilor-sindromul-hubris.html

Foarte interesant si adevarat. Am studiat pe viu problema. :) E musai sa trimit cuiva linkul, poate se opreste un moment, se analizeaza si isi revine. Desi m-as cam mira... :)

Offline micaela

• Hero Member

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2283 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 20:46 »

nutresc o curiozitate mica. poti sa raspunzi sau nu. antipatia viscerala fata de domnul portocaliu ti se trage de la o campanie "cu cantec" ulterior...?  ;)

curioasa mica ce esti! raspund, cum sa nu raspund, cu multa placere.  chestia cu campania cu cantec, n-am inteles-o, nu stiu ce-ai vrut sa spui.
antipatie viscerala, e foarte mult spus si din partea mea ar fi o pieredere de energie si de timp foarte mare.  am pus linkul acela doar pentru ca mi s-a parut comic si se potriveste foarte mult cu personajul.  dar se pare ca eu m-am intepat si pe tine te ustura. ;D
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2284 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 20:51 »
Foarte interesant si adevarat. Am studiat pe viu problema. :) E musai sa trimit cuiva linkul, poate se opreste un moment, se analizeaza si isi revine. Desi m-as cam mira... :)

foarte interesant! inca ceva, nu l-as limita numai la politicieni.  este valabil si pentru multi altii, care s-au trezit cu niscai putere si cu bani, uitati-va in jurul vostru si veti recunoaste cu usurinta "ghertoiul" cu costum armani si atitudine de mic dictator (sau poseta dior, daca este o ea). ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2285 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 20:52 »
ma refeream la o campanie pentru alegeri despre care s-a afirmat ulterior ca nu ar fi fost platita agentiei de publicitate care s-a ocupat de ea.  :buck2:
deci recunosti ca esti intepat (in privinta portocaliilor si Liicenilor)?  ;D zau ca nu ma ustura.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2286 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 20:55 »
foarte interesant! inca ceva, nu l-as limita numai la politicieni.  este valabil si pentru multi altii, care s-au trezit cu niscai putere si cu bani, uitati-va in jurul vostru si veti recunoaste cu usurinta "ghertoiul" cu costum armani si atitudine de mic dictator (sau poseta dior, daca este o ea). ;D
exact la asta ma refeream, nu la politicieni.  Observ cu dezgust spectacolul "betiei puterii" la niste personaje care si-au dorit "functii" si care, odata ce le-au luat (fara lupta, caci ceilalti nu si le-au dorit), au scos din ei toata lipsa de caracter, proasta crestere si lipsa bunului simt. E un spectacol jalnic...

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2287 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:00 »
ma refeream la o campanie pentru alegeri despre care s-a afirmat ulterior ca nu ar fi fost platita agentiei de publicitate care s-a ocupat de ea.  :buck2:
deci recunosti ca esti intepat (in privinta portocaliilor si Liicenilor)?  ;D zau ca nu ma ustura.

altii au fost nefericitii, buna credinta nu este rasplatita intotdeauna asa cum trebuie; ingenuitatea se plateste si ea. mi-a facut si mie cineva o figura la un moment dat, n-a fost nimic grav dar de-atunci m-am invatat minte: cine vrea munca mea, plateste! as simple as that, my dear.  nimic pe gratis cand vine vorba de munca.

sunt intepat in privinta trandafirilor, cu ceilalti mentionati de tine, nu-mi dau osteneala. da, ai dreptate, se vede ca nu te ustura... te doare! ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2288 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:03 »
imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ma doare, ce sa fac? :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2289 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:21 »
imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ma doare, ce sa fac? :)

bucura-te! :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2290 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:37 »

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2291 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:45 »
nimic pe gratis cand vine vorba de munca.

"nimic pe gratis" e o sintagma a lumii in care traim si care mie nu-mi place, pentru ca pozitioneaza relatiile umane in raportul acela "de interese" si "plata" de care spuneai. sigur, e o sintagma de supravietuire in jungla urbana, si te refereai la munca, dar, nu stiu de ce... de cate ori o aud, imi vine in cap o lume dezumanizata, pragmatica, mercantila...

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2292 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 23:05 »
"nimic pe gratis" e o sintagma a lumii in care traim si care mie nu-mi place, pentru ca pozitioneaza relatiile umane in raportul acela "de interese" si "plata" de care spuneai. sigur, e o sintagma de supravietuire in jungla urbana, si te refereai la munca, dar, nu stiu de ce... de cate ori o aud, imi vine in cap o lume dezumanizata, pragmatica, mercantila...

darling, aici vorbim despre munca si tu ai amintit contextul acela cu agentia de publicitate trasa in piept de niste politicieni.   

poate suna dur dar este un principiu sanatos.   da-mi si mie un motiv, te rog, pentru care tu ai munci pentru cineva pour "les fleurs du coucou".  excludem cazul acela in care implicit ai avea si tu ceva de castigat la un moment dat.  sa zicem ca eu vin la tine si, in calitatea ta de profa de lucru manual, iti comand 15 fulare, 15 caciulite si 15 perechi de manusi, in diverse culori, pe care eu le voi face cadou de craciun. ai fi de acord sa mi le faci pe gratis? da-mi voie sa ma indoiesc.  ai familie de intretinut, facturi care-ti vin tot timpul, parfumelul acela dahlia noir pe care-l doresti de multa vreme...
o lume pragamatica nu este o lume dezumanizata, cel putin eu nu o vad asa.  iar daca tu imi spui ca vrei sa lansezi o linie de budigai de lana pentru colectia ta pret-a-porter toamna - iarna si-mi ceri sa-ti pregatesc campania de lansare; corect ar fi sa-ti si facturez sau nu? doar nu te lasa inima ca eu sa-mi ard ochii la lumina lumanarii, sa-mi storc creierii, sa consum timp si resurse doar de dragul ochilor tai?! oricat ar fi ei de-albastri... ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2293 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 23:18 »
Diar Matei,
Ce ma enervezi... :)
1. Pe dalhia cea neagra nu mi-o doresc demult. Am descoperit-o anul trecut, la Paris, si cu putin efort, mi l-am si luat (pe el, parfumul cu nume exotic si miros seducator care inca n-a aparut prin parfumeriile mioritice).  :)
2. iti jur ca-ti fac un fular, absolut pe gratis, daca promiti sa-l tii pe guritza ta rautacioasa.  :P Din lana netoarsa, sa te si zgarie putin, asa cum te-au obisnuit trandafirii (nu cei din curte, ci cei din convingeri  >:D)
3. cand o sa-mi lansez colectia de budigai (cu modele complexe si gaurele) nu o sa te rog sa-mi faci campania de promovare ci chiar prezentarea pe podium. sunt convinsa ca ai fi extrem de sharmant, mai ales daca ai defila si cu carnetelul de facturi ca accesoriu. ;D

ne iubim din ce in ce mai mult.  >:D :kissing:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2294 : Vineri, 02 Noiembrie 2012, 23:35 »
P.S. si m-ai intristat iremediabil, spunandu-mi ca n-ai face nimic gratis, de dragul ochilor mei....
macar un slogan mic:
"ochii tai, albastri ca marea,
mi-au facut sa palpaie lumanarea" (ca sa nu mai existe interpretari tendentioase...fac referire la lumanarea la care-ti strici tu bunatate de ochi de culoarea....., nascand campanii)  ;D