Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682632 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2250 : Joi, 25 Octombrie 2012, 13:44 »
Regele Mihai împlineşte, astăzi, 91 de ani. CONTROVERSE şi DOMNIE

La doar şase ani, Mihai devine rege, după moartea bunicului său, Regele Ferdinand. Domnia sa a durat, însă, numai trei ani. Până când a împlinit 18 ani, tronul a fost ocupat de tatăl său, Carol al II-lea. La vârsta majoratului, într-o Europă prinsă în război, Mihai a fost numit rege fără aprobarea Parlamentului.

De fapt, puterea executivă se afla în mâinile mareşalului Antonescu. Acesta a intrat în război alături de Germania, fără ştirea Regelui Mihai. După executarea lui Antonescu, tânărul suveran rămâne singur în faţa comuniştilor, iar guvernul Petru Groza îi cere să abdice, în decembrie 1947.

Regele Mihai îşi pierde şi cetăţenia română, iar în perioada comunistă îi este interzis să revină în ţară. După 1990, fostul Suveran al României a avut o relaţie destul de tensionată cu noile autorităţi de la Bucureşti. În decembrie 1990, Regelui i se permite să intre în România.

Când ajunge în ţară, autorităţile organizează o ambuscadă pe autostrada Bucureşti – Piteşti, iar fostul suveran este ridicat de poliţie şi dus la Aeroportul Otopeni, de unde este expulzat. Mai revine în România în primăvara anului 1992, când este întâmpinat de milioane de români, care îl aclamă.

Speriată de popularitatea Regelui, puterea de la Bucureşti îi interzice acestuia să mai revină în ţară. Mai mult, Ion Iliescu propune o lege prin care să se interzică pe viaţă intrarea în ţară a familiei regale. Ulterior, fostul suveran îşi recapătă cetăţenia română, sub preşedinţia lui Emil Constantinescu.

Regele Mihai revine definitiv în ţară în 2001.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2251 : Joi, 25 Octombrie 2012, 16:40 »
promite-mi ca o sa-ti fiu domnisoara de onoare.  ;D

Promit.  :bow: Pereche cu Matei, ca el ne-a invitat acolo.  :P

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2252 : Joi, 25 Octombrie 2012, 17:20 »
Promit.  :bow: Pereche cu Matei, ca el ne-a invitat acolo.  :P

eu v-am invitat la o plimbare, voi ati organizat deja o nunta! deja au inceput sa se distribuie si rolurile... mie mi-a revenit pereche cu micaela, ca domnisoare de onoare! ma gandesc de pe-acum cum o sa fac sa intru intr-o astfel de rochie :help:

(am o rugaminte, cel putin sa nu aiba decolteu nici la spate si mai ales in fata ;D)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2253 : Joi, 25 Octombrie 2012, 17:52 »
eu v-am invitat la o plimbare, voi ati organizat deja o nunta! deja au inceput sa se distribuie si rolurile... mie mi-a revenit pereche cu micaela, ca domnisoare de onoare! ma gandesc de pe-acum cum o sa fac sa intru intr-o astfel de rochie :help:

(am o rugaminte, cel putin sa nu aiba decolteu nici la spate si mai ales in fata ;D)
asa-s femeile. le dai un deget si-ti iau toata mana  ;D
esti un pui de urs?  :giggle:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2254 : Joi, 25 Octombrie 2012, 18:43 »
Matei, da' ma lasi pe mine sa prind buchetul, da?! ca precis esti mai inalt si cu mainile mai lungi  :-\ ;D Daca esti de acord, iti imprumut parfumul meu preferat si-ti cumpar un rouge de levres stimulator de instincte furibunde. vrei?  iti iau si un dessous fosnitor, cu volanase, ca al lui Mammy cea bosumflata si te las sa ai mai mult succes decat mine la nuntasi. ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2255 : Joi, 25 Octombrie 2012, 18:45 »
de ce? ti-e rusine cu spatele tau? 
am putea desena pe el un "x si 0" creator de fiori.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2256 : Joi, 25 Octombrie 2012, 18:52 »
Caro, daca ma mai gandesc mult la nunta ta din Turnul Eiffel, chiar o sa ti se intample.  Ar fi super sa nuntim pe Champs de Mars. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2257 : Joi, 25 Octombrie 2012, 21:23 »

esti un pui de urs?  :giggle:

daaaa, ai ghicit. dar blond. ;)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2258 : Joi, 25 Octombrie 2012, 21:34 »
Matei, da' ma lasi pe mine sa prind buchetul, da?! ca precis esti mai inalt si cu mainile mai lungi  :-\ ;D Daca esti de acord, iti imprumut parfumul meu preferat si-ti cumpar un rouge de levres stimulator de instincte furibunde. vrei?  iti iau si un dessous fosnitor, cu volanase, ca al lui Mammy cea bosumflata si te las sa ai mai mult succes decat mine la nuntasi. ;D

bridal bouquet al tau sa fie, nu voi sta eu in calea fericirii tale! mai ales daca-mi dai un pic din parfumul tau (care este...), ruj nu mai port dar juponul acela ma atrage! succes la nuntasi? multumesc frumos, ti-i cedez tie pe toti...

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2259 : Joi, 25 Octombrie 2012, 21:36 »
de ce? ti-e rusine cu spatele tau? 
am putea desena pe el un "x si 0" creator de fiori.  ;D

mie nu... dar s-ar putea sa roseasca unele domnisoare (de onoare). sunt un urs, guess stie! ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2260 : Joi, 25 Octombrie 2012, 21:54 »
mie nu... dar s-ar putea sa roseasca unele domnisoare (de onoare). sunt un urs, guess stie! ;)
cu putina ceara calda te facem si tabla de x si 0. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2261 : Joi, 25 Octombrie 2012, 22:15 »
bridal bouquet al tau sa fie, nu voi sta eu in calea fericirii tale! mai ales daca-mi dai un pic din parfumul tau (care este...), ruj nu mai port dar juponul acela ma atrage! succes la nuntasi? multumesc frumos, ti-i cedez tie pe toti...

care este...Dahlia noir si care, in ciuda numelui exotic, face referire la o odioasa si neelucidata crima.  :)
Da' mirosul place mie. Pe la noi nu l-am vazut inca. E o noua gaselnita a casei Givenchy.
multumesc pentru buchet si nuntasi. pentru asta, te fac domnisoara de onoare si la nunta mea, pe care o voi face pe London Bridge.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2262 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 12:49 »
care este...Dahlia noir si care, in ciuda numelui exotic, face referire la o odioasa si neelucidata crima.  :)
...............multumesc pentru buchet si nuntasi. pentru asta, te fac domnisoara de onoare si la nunta mea, pe care o voi face pe London Bridge.  ;D

mie imi placea la un moment dat Drakkar Noir (DN :))

ai grija cu london bridge pentru ca mi-a spus mie guvernanta ca "london bridge is falling down, falling down" ;) asa ca, alege-ti o alta locatie.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2263 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 15:28 »
mie imi placea la un moment dat Drakkar Noir (DN :))

ai grija cu london bridge pentru ca mi-a spus mie guvernanta ca "london bridge is falling down, falling down" ;) asa ca, alege-ti o alta locatie.
ne-am pus de acord in ce priveste noire-ul.  :)
deci va fi o nunta cu baie in Tamisa.  :)
Bine, atunci in Big Ben dar daca ne prinde vreo ora exacta acolo... nu raspund pentru timpanul nimanui ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2264 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 22:05 »
Caro, daca ma mai gandesc mult la nunta ta din Turnul Eiffel, chiar o sa ti se intample.  Ar fi super sa nuntim pe Champs de Mars. :)

N-ar fi nicio problema, numai sa-mi placa si mie...  ;D