Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682239 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2010 : Sâmbătă, 11 August 2012, 16:24 »
eu nu mai continui. parerile sunt fixe si de o parte si de alta, iar daca opinez mai patimas devin "agresoare". creca' e cazul sa ma mai potolesc cu forumu'. nu vreau sa trec de la amuzament la indispozitie. :)
de idila nici nu poate fi vorba. ;D
un gand bun, Doina.
Inteleapta decizie ! Face bine tuturor. Merg sa aflu ''Partener pentru sfirsitul lumii'' sau cam asa ceva...  :2funny:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2011 : Sâmbătă, 11 August 2012, 17:12 »
:oops: Am nimerit fix intr-o ''idila'' politica... Sorry !...Continuati !  :D

da' de unde, la un moment dat erati doar voi doua aici, eu am fost cel care a intrerupt "idila" politica, crezand ca s-au mai potolit lucrurile dar vad ca nu.

eu nu mai continui. parerile sunt fixe si de o parte si de alta, iar daca opinez mai patimas devin "agresoare". creca' e cazul sa ma mai potolesc cu forumu'. nu vreau sa trec de la amuzament la indispozitie. :)
de idila nici nu poate fi vorba. ;D
un gand bun, Doina.

spunand ca parerile sunt fixe si de o parte si alte, deja ne imparti in tabere, iar eu nu vreau sa apartin nici uneia dintre ele. din partea mea n-au decat sa crape cu totii, macar de-ar avea bunul simt s-o faca. haide, linisteste-te, crezi ca merita sa ne suparam noi aici pentru ei?
"si pentru cine vrei sa mori, intoarce-te, te-ndreapta spre-acel pamant ratacitor si vezi ce te asteapta". daca nu se rasuceste Eminescu in mormant, am putea inlocui pamant ratacitor cu guverne ratacite si am avea imaginea clara.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2012 : Sâmbătă, 11 August 2012, 17:16 »
Amenintarea a functionat abitir si-n varianta in care-au fost imbarcati in autocare sau minatzi de la spate, cu indicatia clara pe ce sa stampileze...Oricum ai lua-o tot se gasesc fisuri ! ... ;) Mi se pare mai direct, mai simplu sa pui mina pe ei si sa-i duci undeva, decit sa-i convingi sa se duca daca nu vor !

L.E. Poate sunt deja pe lista celor ''fiorosi''...Nu te teme, sunt peacetime application...! Nu ma ajuta fizicul, nici putintele sa evoluez altfel !  :2funny:

hold your horses fetelor, nu e vorba de nici o lista, nu-mi plac nici listele nici taberele.  si eu sunt tot o aplicatie pentru pace.  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2013 : Sâmbătă, 11 August 2012, 19:43 »
Buna din nou,pe aici se mai discuta politica,l am intrebat pe ....( o persoana foarte apropiata :) ) azi de ce a mers la vot si ce are sa i reproseze lui
Base si unul din reprosuri era ca guvernul nu a accesat fondurile europene   cca3.5% ,,,care i adevarul cu fondurile astea europene,stie cineva?
si eu am mai auzit pe la colturi asa ca se acceseaza greu,ca trebuie sa ai pile,,,samd.eu azi am avut o revelatie se pare ca societatea noastra s a impartit in doua ,stranieri(care si au luat viata pe cont propriu si au plecat la munca pe afara) si bugetari sa zic asa ,,,,sau cei care n au sau au dar isi platesc datoriile la banci, si cei care au datorii la banci si au cam luato razna pe campii cand si au dat seama cati ani le ia sa le returneze:))).

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2014 : Sâmbătă, 11 August 2012, 20:51 »
hold your horses fetelor, nu e vorba de nici o lista, nu-mi plac nici listele nici taberele.  si eu sunt tot o aplicatie pentru pace.  :)

hotaraste-te: the man who sold the world sau peacetime application? ::) s-a inventat varianta hibrida: "peaceful Iuda"? :D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2015 : Sâmbătă, 11 August 2012, 22:39 »
hotaraste-te: the man who sold the world sau peacetime application? ::) s-a inventat varianta hibrida: "peaceful Iuda"? :D

vad ca ai hotarat tu in locul meu si ai hotarat bine: da, intr-adevar, Iuda Tadeu! este sfantul patron al cauzelor pierdute si situatiilor disperate. este un sfant bun si pacific.  :)
(daca te refereai la celalalt, Iscariotul, as zice ca el e mai curand din ograda ta, din cate am putut sa constat pana acum).

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2016 : Sâmbătă, 11 August 2012, 22:48 »
Inteleapta decizie ! Face bine tuturor. Merg sa aflu ''Partener pentru sfirsitul lumii'' sau cam asa ceva...  :2funny:

daca tot ai fost "seeking a friend for the end of the world", spune-ne si noua, l-ai aflat? sa ne povestesti cum a fost, te rugam. :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #2017 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:07 »
daca tot ai fost "seeking a friend for the end of the world", spune-ne si noua, l-ai aflat? sa ne povestesti cum a fost, te rugam. :)

...am dus caii-n padoc...Cit priveste ''prietenul'' , el s-a transformat in partener cum bine-am intuit  :2funny:, actiunea nu m-a convins, scenariul cam chinuit, sfirsitul etiole vraiment...Pierdere de vreme, costuri ridicate...Dar asa-mi trebuie daca m-am dus dupa cai verzi pe pinza, in loc sa-i astept pe cei oferiti de tine... :yeah: Nu m-a impresionat, dar nici turnesol nu sunt !  :2funny:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2018 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:09 »
(daca te refereai la celalalt, Iscariotul, as zice ca el e mai curand din ograda ta, din cate am putut sa constat pana acum).
adica? printre orataniile din ograda mea n-am zarit vreunul.
eu nu te-am "atacat", doar am parafrazat afirmatia "I am the man who sold the world" - that means Iuda, nu?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2019 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:17 »
Doina, sa inteleg ca l-ai "ratat" pe DD pe b1? l-am vazut si m-am oprit sa aud ce raconteaza el pe acolo. am avut surpriza sa descopar ca e coerent, chiar logic, cu argumentatie pertinenta care, daca ar fi si onesta, m-ar face sa ma dezbrac de portocaliu.  ;D
il credeam mai brainless.   ???

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #2020 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:27 »
Doina, sa inteleg ca l-ai "ratat" pe DD pe b1? l-am vazut si m-am oprit sa vad ce raconteaza el pe acolo. am avut surpriza sa descopar ca e coerent, chiar logic, cu argumentatie pertinenta care, daca ar fi si onesta, m-ar face sa ma dezbrac de portocaliu.  ;D
il credeam mai brainless.   ???

L-am... Dar nici n-as fi ramas acasa pentru el.  :2funny: Asa deci, ti-a facut impresie buna ! Am urmarit postul pentru prima oara-n viata, in zilele de maxima tensiune, sa vad ce-i poate capul...Am nimerit un sondaj facut de un colaborator, cred...Altfel spus am luat doar pulsul optiunilor... Ma tem ca-l poti considera in continuare; are ideile melanjate rau sau asta a fost constatarea mea...A mai fost o noapte, dupa citeva zile...cea a deschiderii JO la Londra, in care pe la 2 noaptea butonind am dat peste kkamucho, invitat de onoare al postului...Proprietarul lui se mira de tot ce spunea interlocutorul (!!!!), de parca se nascuse-atunci si era intr-o fascinatie totala ! Cerea pe deasupra asigurari de sustinere in turul doi (al prezidentialelor, ce credeai ?!)...Iti frigea craniul, teasta, daca urmareai mai mult de-un minut. Musai sa deconectezi rapid. Ca sa scapi teafar !  :applause:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2021 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:30 »
zici? probabil ca, dupa atatea prostii pe care le-am auzit lately, discursul lui mi s-a parut chiar inteligent.
macar reuseste sa discearna intre rau si dezastruos.  ;D

L.E. sper ca n-ai scapat prezentarea succesiva (prin montaj) a afirmatiei pontiste cum ca nu i-a propus externele lui Johannis si ce a lui Johannis cum ca i-au propus externele dar a refuzat. uluitor. :D S-o fi gandit cineva sa-i spuna Pinocchio lui ponta?

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #2022 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:34 »
zici? probabil ca, dupa atatea prostii pe care le-am auzit lately, discursul lui mi s-a parut chiar inteligent.
macar reuseste sa discearna intre rau si dezastruos.  ;D

Inseamna ca face progrese ! Dar daca se-ntimpla, s-ar putea sa-si piarda sustinatorii... :2funny: :dance:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2023 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:35 »
Inseamna ca face progrese ! Dar daca se-ntimpla, s-ar putea sa-si piarda sustinatorii... :2funny: :dance:

;D buna rau  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #2024 : Sâmbătă, 11 August 2012, 23:38 »
L.E. sper ca n-ai scapat prezentarea succesiva (prin montaj) a afirmatiei pontiste cum ca nu i-a propus externele lui Johannis si ce a lui Johannis cum ca i-au propus externele dar a refuzat. uluitor. :D S-o fi gandit cineva sa-i spuna Pinocchio lui ponta?

Pe-asta n-am ratat-o, dar de ce m-as mira ?! Mai are vreun sens ?! In loc s-o fac, cu pierderea tonusului, mai bine ma distrez pe rupte. Dar mentin vigilenta treaza. Ochii pe aeroporturi, pasaportul la vedere, bagajele la usa.... :D :2funny: :dance:
L.E. I-a spus cineva, dar nu-s in stare sa-mi amintesc cine !