Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682176 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1920 : Luni, 06 August 2012, 13:55 »
Dieta Marilyn Monroe - cum îşi întreţinea SILUETA cea mai sexy blondă a tuturor timpurilor

Despre Marilyn Monroe s-au scris sute de mii de articole şi, totuşi, după 50 de ani de la moartea ei, încă mai apar informaţii surprinzătoare despre aceasta.  Într-un interviu acordat în 1952, cea mai sexy blondă din istoria Hollywood-ului povestea cum îşi întreţine siluetă senzaţională.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1921 : Luni, 06 August 2012, 14:05 »
...Un magistrat al Curtii de casatie si justitie si reprezentantul magistratilor din CSM  propus ca ministru al justitiei. Cum sa mai ramina justitia o putere separata in stat ?  Are un nume sugestiv de altfel, Pivniceru... ;) Deja e horror !
Alarma falsa...Sova e ministru pe relatia guvern-parlament ! Comunica viguros !
Nostim, topicul arata ca rubrica ''Mortul zilei, lunii, secolului....''  :D Strong !
 ...Sa mai adun din explozibil !  :worthy: Poate aminam clipa saritului in aer.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1922 : Luni, 06 August 2012, 15:22 »
Asa, tine-ma la curent. ;D
Sova e din folderul lui Ponta: june tupeist.
Daca nu ma-nsel, Pivniceru se scrie, Pivnishieru se citeste, si-uite-asa mai indulshim soarta justitiei, Coana Chiritoaie (nu tu, asa...generic vorbind).  ;D
Aceea nu-i duduia de s-a luat in polemica_cu suspendatul pezident pentru o remarca destul de "scapata" a acestuia, parca legata chiar de doctoratele "luate in provincie" (asta a fost o gafa, recunosc)?
Ce dinamica e scena politica, in timp ce Romania se scufunda. Nu-i mai preocupa nici barcile de salvare... :(

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1923 : Luni, 06 August 2012, 17:31 »
...Curent continuu, la priza, ca e mai comod !  :D
 Iti iese un punk de mai mare frumusetea.... :2funny:
Ea e ! Si va ramine neangajata politic, adica independenta, impartiala si...tehnocrata, car'vas'zica !  :D
A fost saltat de Procuratura si nenea chestorul. Cel care nu putea garanta cifra din liste, pe care superiorul lui, Rus, a dat-o ca sigura de 3 ori !  :box:
Curtea Constitutionala a trimis astazi guvernului o noua adresa cu ''instructiuni de folosire si intelegere'' a celor cerute anterior...Merge greu si lent !
Judetele fruntase au trimis deja la guvern situatia la zi a alegatorilor... Maxima eficienta !  ::)
shova a fost coleg de facultate cu ponta...Au copiat impreuna, om de nadejde...
Isarescu reaminteste ca ''gura bate fundu'''. Ad litteram.  oO
Noile propuneri nu mai trec prin comisiile juridice ale parlamentului...Zvonea nu vede rostul daca sunt propusi de usl...Vacanta, caldura mare mon cher, lasa-i sa jure direct si sa ne-njure separat si impreuna !  :tomato:
...Cadru politic...selenar ! Nu-i nevoie de barci, colaci. Ajunge echipamentul de protectie spatial... Noi rezistam si-n lenjeria goala. S-au facut calcule precise ! Honi soit qui mal y pense... ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1924 : Luni, 06 August 2012, 18:30 »
...Curent continuu, la priza, ca e mai comod !  :D
 Iti iese un punk de mai mare frumusetea.... :2funny:
Ea e ! Si va ramine neangajata politic, adica independenta, impartiala si...tehnocrata, car'vas'zica !  :D
A fost saltat de Procuratura si nenea chestorul. Cel care nu putea garanta cifra din liste, pe care superiorul lui, Rus, a dat-o ca sigura de 3 ori !  :box:
Curtea Constitutionala a trimis astazi guvernului o noua adresa cu ''instructiuni de folosire si intelegere'' a celor cerute anterior...Merge greu si lent !
Judetele fruntase au trimis deja la guvern situatia la zi a alegatorilor... Maxima eficienta !  ::)
shova a fost coleg de facultate cu ponta...Au copiat impreuna, om de nadejde...
Isarescu reaminteste ca ''gura bate fundu'''. Ad litteram.  oO
Noile propuneri nu mai trec prin comisiile juridice ale parlamentului...Zvonea nu vede rostul daca sunt propusi de usl...Vacanta, caldura mare mon cher, lasa-i sa jure direct si sa ne-njure separat si impreuna !  :tomato:
...Cadru politic...selenar ! Nu-i nevoie de barci, colaci. Ajunge echipamentul de protectie spatial... Noi rezistam si-n lenjeria goala. S-au facut calcule precise ! Honi soit qui mal y pense... ;)

;D priza-i ocupata cu un transformatoru' laptopului si la un 19V(olti)=3,42A(mperi) nu cre' ca mi se misca niciun fir, nici macar din breton.  ;D
Isarescu are folcloru' intzelept la el si nu-i mai arde de "academisme" incongruente cu situatia de r_h_t in care suntem si care "canta" f. bine cu partea de trup amintita. ;D
deci suntem "pe luna"; hm, eu ziceam ca "in aer" da' tie-ti plac, vad, situatiile mai "inalte".  :) singuru' echipament pe care o sa ni-l mai permitem o sa fie rupt in coate si-acolo unde zice Isarescu. da' nu bai, ca unde-i charm (ca al nostru) nu mai conteaza ambalaju'. moi non, je pense toujours "straight".  ::)

Da' la un cafeu cand iesi cu noi? ca m-ai facut curioasa sa te intalnesc si fizic, sa vad de ti se potriveste materialu" (aparent materialu', ca tot sistem de cuarci esti  ;D) cu virtualu'. Ca asa ma palise curiozitatea si-n cazu' Mariei, cand era mult mai vorbareata (si mai simpatica, deci  :P) pe forum, si m-asteptam sa vad o (usor) traznita, da' am avut surpriza sa vad o doamna de-a dreptul serioasa in real.  :)

mai am putintel (vreo doua ore) si ma conectez la cutia TV de informare, sa vad "ce vraji a mai facut guvernu'", blond ca Samantha.  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1925 : Luni, 06 August 2012, 19:11 »
toujours "straight".  ::)

Da' la un cafeu cand iesi cu noi? ca m-ai facut curioasa sa te intalnesc si fizic, sa vad de ti se potriveste materialu" (aparent materialu', ca tot sistem de cuarci esti  ;D) cu virtualu'.

Buna intrebarea, dificil raspunsul... Ma ''tem'' sa nu-ti comunic data si ora dupa care sa informez ca nu contez pe cele fixate...Ceva-ceva am prins din mers in ultima vreme... ;D Am vazut ca tzine !
Dar nu pot fi chiar sigura...Si eu tot juste et equitable ma aflu ...Pe caldurile astea nici la doctor nu reusesc sa ajung.  A, sa nu uit, mi s-a interzis cafeaua de citeva luni, de cind au stabilit ca am ciroza si varice esofagiene (mai mult ca sigur, de-aia nu pot inghiti orice). Mi s-a reamintit, pentru ca nici inainte de asta nu-mi era permisa. Ma pot uita la voi. Cu ochii mari si poftele-n git.   ;) De saliva nu mai zic...Va stric rendez-vous -ul !
Iti multumesc de invitatie !

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1926 : Luni, 06 August 2012, 19:25 »
Inteleg. Iti doresc mult, mult bine. Ne va face placere sa te intalnim oricand vei avea dorinta si putinta sa iesi cu noi. pana atunci, vei avea parte de simpatie virtuala.  :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1927 : Luni, 06 August 2012, 20:38 »
Inteleg. Iti doresc mult, mult bine. Ne va face placere sa te intalnim oricand vei avea dorinta si putinta sa iesi cu noi. pana atunci, vei avea parte de simpatie virtuala.  :)
Multumesc frumos, Mica ! O voi pretui ! :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1928 : Luni, 06 August 2012, 21:00 »
Hotarit lucru nici ceremonia nu le iese... |o
Poate n-au ''scris'' juramintele si nu poti...Fara juraminte totul se duce de ripa...Sau poate n-au inelele sau nu le-au inscriptionat...Poate hainele nu-i cuprind (deja ?!)...Sigur e ceva ce nu se etanseizeaza !
...Si n-am emoticoane...!!! Daca-s circotasa asa-mi trebuie ! :-))))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1929 : Luni, 06 August 2012, 21:03 »
acuma am ajuns si vreau sa vad ultimele aiureli.

"marga, o calamitate pentru Romania"  :giggle:. se anunta o seara palpitanta.  :D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1930 : Luni, 06 August 2012, 21:08 »
Va fi ! Odata cu inserarea apar si nalucilor !  :applause:
Unde ai locurile ?!...Sunt la peluza...Tinem aproape, ca nu vreau sa pierd nimic...Thank you !  :flori:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1931 : Luni, 06 August 2012, 21:27 »
in tribuna 2A, cred.  :)
tocmai ce-am aflat cum baselu face praf tot din pozitia lui de suspendat.  :faint:
Doina, lozinca aia cu "tineti aproape" sa nu cumva sa fie a antenelor. sau era a nasului?

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1932 : Luni, 06 August 2012, 21:39 »
in tribuna 2A, cred.  :)
tocmai ce-am aflat cum baselu face praf tot din pozitia lui de suspendat.  :faint:
Doina, lozinca aia cu "tineti aproape" sa nu cumva sa fie a antenelor. sau era a nasului?
Nici vorba ! Vine de la keep in touch !  :dance:
Nashu'apare la sfirsit, cu darul....

L.E. Te-ai aranjat ! ...La tribuna, 2 A...Pe unde-o fi aia ?!
Prafu' de sailer  estompeaza perdeaua de fumigene a ''remanierii''....

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1933 : Luni, 06 August 2012, 21:49 »
Nici vorba ! Vine de la keep in touch !  :dance:
Nashu'apare la sfirsit, cu darul....

L.E. Te-ai aranjat ! ...La tribuna, 2 A...Pe unde-o fi aia ?!
Prafu' de sailer  estompeaza perdeaua de fumigene a ''remanierii''....

vii cu englezisme.  ;D am googalit, ca nu-mi mai aminteam, si te anunt ca ovidiu balan, prestator pe antene, isi incheie emisiunile cu un neaos "tineti aproape". fii vigilenta, sa nu intri pe frecventa echipei adverse.  ;D
nici eu nu stiu unde e tribuna asta, da' cum se minte intr-una la nivel inalt, io de ce n-as inventa o prapadita de tribuna?  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1934 : Luni, 06 August 2012, 21:57 »
Nu trebuie ! Las'ca te gasesc eu ! Aduc si floricele, ca seminte nu stiu sa maninc... :2funny:Trebuie sa fiu atenta la regim restrictiv. De cind cu novela cu care-a debutat usl, consum numai prostii: inghetata, cornulete...Iar nefericitul ala de iridolog a mentionat foarte clar. N-am voie suspendari, referendumuri, liste nu mai zic - cu desavirsire interzise - si nici remanieri... In schimb am voie remaieri, dar e prea cald pentru ciorapi !  :2funny:
Ma feresc si m-am ferit dintotdeauna de interferentele mentionate ! Nu ma asortez, nu-s pastelate !  ;)
...Si scuze pentru efortul cautarii, inseamna c-am inteles anapoda ! Nu voi mai abuza !