Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681927 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1815 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:20 »
de ce te temi pentru ei?

Am amintit zilele trecute...Atita lume, atitia nebuni IN lume...Exista riscuri in astfel de situatii !
Ieri am prins o stire precum ca unui copil (pina-n 10 ani) i s-a permis urcarea intr-un avion care mergea la Londra...S-a constatat mai tirziu, la o verificare in avion, ca era singur. Parintii erau prin Norvegia. L-au pus in primul avion si l-au expediat linga ai lui, dar lumea era nemultumita de masurile de siguranta care nu se dovedisera deloc eficiente. In conditiile astea aeroporturile si nu numai ele, par niste site cu gauri mari. Cu toata vigilenta anuntata.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1816 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:23 »
Am amintit zilele trecute...Atita lume, atitia nebuni IN lume...Exista riscuri in astfel de situatii !
Ieri am prins o stire precum ca unui copil (pina-n 10 ani) i s-a permis urcarea intr-un avion care mergea la Londra...S-a constatat mai tirziu, la o verificare in avion, ca era singur. Parintii erau prin Norvegia. L-au pus in primul avion si l-au expediat linga ai lui, dar lumea era nemultumita de masurile de siguranta care nu se dovedisera deloc eficiente. In conditiile astea aeroporturile si nu numai ele, par niste site cu gauri mari. Cu toata vigilenta anuntata.

a...te refereai la atentate. banuiam dar nu eram sigura.
credeam ca trece si ponta pe acolo. ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1817 : Vineri, 27 Iulie 2012, 16:31 »
a...te refereai la atentate. banuiam dar nu eram sigura.
credeam ca trece si ponta pe acolo. ;D

Si-a anuntat trecerea...Vor fi stringeri de mina la palat, cu regina cind printul consort se uita-n alta parte !  :2funny: Cica va da o receptie in onoarea invitatilor...Nu-i de colea !  :D

Offline victor_

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • victor@digital-filestore.de
« Răspuns #1818 : Vineri, 27 Iulie 2012, 17:41 »
parca pe Matei il 'acuzasem" de partizanat. empatizati atat de mult? :)

Aha, si atunci cine scria asta?!

acum eu nush', victor, daca tu ai avut o abordare sofistica in mod voluntar sau vreun partizanat subconstient te-a facut a rastalmaci situatia.  :)

Dar nu asta e important. Important e  ca, desi nu am vrut, se pare ca am reusit sa te supar si acum drept pedeapsa ma tachinezi cu pronumele de politete.  :(
Insa stii, ceux qui se taquinent s'aiment  :) Asta ma linisteste intr-un fel, nu-i asa ca totusi viata e frumoasa? :)

Pacat ca nu mi-ai spus ce predai, tocmai acum cind imi descoperisem si eu o vocatie nestiuta de profiler...
Am fost atit de incintat de mine ca am ghicit ca esti profesoara... :yeah:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1819 : Vineri, 27 Iulie 2012, 18:04 »
Si-a anuntat trecerea...Vor fi stringeri de mina la palat, cu regina cind printul consort se uita-n alta parte !  :2funny:  :D

;D sa fie tradare, dar sa stim si noi.  ;D

Cica va da o receptie in onoarea invitatilor...Nu-i de colea !  :D
in onoarea celor care o au, ca unii... ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1820 : Vineri, 27 Iulie 2012, 18:11 »
Aha, si atunci cine scria asta?!

Dar nu asta e important. Important e  ca, desi nu am vrut, se pare ca am reusit sa te supar si acum drept pedeapsa ma tachinezi cu pronumele de politete.  :(
Insa stii, ceux qui se taquinent s'aiment  :) Asta ma linisteste intr-un fel, nu-i asa ca totusi viata e frumoasa? :)

Pacat ca nu mi-ai spus ce predai, tocmai acum cind imi descoperisem si eu o vocatie nestiuta de profiler...
Am fost atit de incintat de mine ca am ghicit ca esti profesoara... :yeah:

ei, glumesc monsieur.  ;D
si vous voulez pot sa va fredonez, cu o voce de Piaf (daca as avea-o), "ia-ma la brat, si spune-mi "TU"; un alt cuvant mai minunat, in toata lumea, nu e, nu"... ;D

bineinteles ca viata e frumoasa. :)

nici tu nu ti-ai devoalat zodia; asa ca...ce predau eu va ramane o enigma.  :) daca vei incerca sa ghicesti ma tem ca va dura... ;D

cat despre faptul ca ai "ghicit" ca as fi profesoara...hm....am tot spus-o public, pe aici. ;D

P.S. la intrebarea asta vei voi sa-mi raspunzi? Ce ai in comun cu personajul din avatarul tau ?

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1821 : Vineri, 27 Iulie 2012, 18:57 »
 :D :blush: Rid si ma rusinez ! Dar o fac in liniste, doar cu emoticoane. Sau si ele dauneaza grav sanatatii precum o cafea conviviala ? Va trebui sa aflu...
Una calda. Va e lene, aveti un siktir suveran, a fatat pisica, n-aveti timp de risipit ?! Se aranjeaza ! Vine oricum cineva (vine nechemat, de-aia zic) si va intreaba daca aveti nevoie de urna mobila. Nu, nu va obositi sa faceti cerere personal. Are cine ! Subliniez ca nu e necesar sa fiti bolnav, internat, imobilizat sau cu alte dizabilitati. Puteti fi sanatos tun ! Nu ascundeti ca sunteti in cea mai buna forma ! E-n regula, n-are cine sa va amendeze! Nu numai ca nu veti fi admonestat, arestat, etc.,dar forma fizica precum si optiunea va fi primita cu maxima bucurie, s-ar putea si cu oarece invidie omeneasca. Pentru cei internati totusi, se dau asigurari ca se vor face cereri si pentru intreaga echipa medicala a spitalului. Pe acestia - de la brancardieri, infirmiere, asistente, medici, directori - nu-i va deranja nimeni cu vreo intrebare ! Nu ne intereseaza ce-au de spus. E de preferat sa se pastreze linistea. Una groasa, impenetrabila. Deocamdata aceasta decizie s-a luat in jud. Olt. Urmeaza...
Recunoasteti, e ultimul raget in materie !  :2funny: |o

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1822 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:05 »
:D :blush: Rid si ma rusinez ! Dar o fac in liniste, doar cu emoticoane. Sau si ele dauneaza grav sanatatii precum o cafea conviviala ? Va trebui sa aflu...

recunoaste ca te-ai gandit la mustata.  ::)   :2funny:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1823 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:14 »
Recunoasteti, e ultimul raget in materie !  :2funny: |o
da, chiar iti provoaca un raget interior. ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1824 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:15 »
recunoaste ca te-ai gandit la mustata.  ::)   :2funny:

Honestly ?! Ma framinta de dimineata, la mustata am renuntat din start.... :2funny: :strambatura:
Ies sa hranesc niste necuvintatoare, conform principiului: daca ai cunoscut destui oameni, hraneste un ciine... o pisica, un melc, un paianjen, ceva acolo care sa taca, dupa ! :-)))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1825 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:17 »
am gresit eronat tropicu'  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1826 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:19 »
Honestly ?! Ma framinta de dimineata, la mustata am renuntat din start.... :2funny: :strambatura:
Ies sa hranesc niste necuvintatoare, conform principiului: daca ai cunoscut destui oameni, hraneste un ciine... o pisica, un melc, un paianjen, ceva acolo care sa taca, dupa ! :-)))

;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1827 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:25 »
iata ce noi reusisem cu greu sa evitam, dar acuma ne paste...
serbia e pe buza falimentului.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/serbia-aproape-de-faliment-169628.html

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1828 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:33 »
Stii ceva mai fratili? Io mi-as dori ca toata lumea (da`toata, toata!) sa fie in faliment. Si sa renunte la valute. Sa vedem unde o sa-si mai indese Morganii, Rockefellerii si toti ceilalti ordinari care au provocat haosul hartiile care n-o sa mai aiba nici o valoare.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1829 : Vineri, 27 Iulie 2012, 19:36 »
te-nteleg, da' ce sari atata, ca m-ametesti?  ;D ziceai ca ai lenea in ADN si creca_compensezi cu avataru' saltaret. :)