Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681851 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1785 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:41 »
Dumnezeu e intotdeauna MARE ! EL nu poate fi mic ! Never...for ever !
N-am trebuinta de ciocan, si pneumatic ! Ceva ascutit n-ai ?! :2funny:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1786 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:42 »

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1787 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:43 »
Bine, bre FMMFE. ;D
m-am prins. fratili mai mare forever. yes! I'm smart, I'm smart  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1788 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:43 »
FMaiMareFE ;D ;D ;D

Vezi, d-aia ma dau io mare ca-s frate cu tine...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1789 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:46 »
Dumnezeu e intotdeauna MARE ! EL nu poate fi mic ! Never...for ever !
N-am trebuinta de ciocan, si pneumatic ! Ceva ascutit n-ai ?! :2funny:

nu te cred! sa nu-mi spui ca tu n-ai ciocanit capu' baieteilor cu unealta' aia cu burduf care fluiera cand intra-n contact fortat cu adversaru'.  ;D

contondent si taietor... pai sa cugetam. ai vreo idee? versiunea: taiat cu lama si presarat sare in parlament iti surade? ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1790 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:46 »
armati. copy-paste ochiti. foooc!  ;D ;D

Excelent !  :2funny:
Incep sa ma antrenez...Deci, la umar arm', copy-paste, ochiti ...fireeeeee ! Cred c-am prins figura !...Era unul c-o pusca pe vremuri...A disparut si ala... Nu te mai poti exprima, dom'le !

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1791 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:48 »
Pentru Parlament va ajut si io c-o bomba. Atomica. La Victoriei am vorbit cu ceilalti sa aduca cadouri cu corn de pe Nera. Si la Cotroceni ii doresc marinarului trei-patru Nutzi pe care sa le tina din banii lui.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1792 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:49 »
Excelent !  :2funny:
Incep sa ma antrenez...Deci, la umar arm', copy-paste, ochiti ...fireeeeee ! Cred c-am prins figura !...Era unul c-o pusca pe vremuri...A disparut si ala... Nu te mai poti exprima, dom'le !

mai e si variaanta cu mitraliera supradotata, care se manuieste cu deshtu' inclestat pe tragaci, rotindu-te pe calcaiul drept, in centru' parla-guvernului.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1793 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:50 »
Pentru Parlament va ajut si io c-o bomba. Atomica. La Victoriei am vorbit cu ceilalti sa aduca cadouri cu corn de pe Nera. Si la Cotroceni ii doresc marinarului trei-patru Nutzi pe care sa le tina din banii lui.

god..trei-patru Nutzi... si eu care credeam ca nu ti-e drag.  ;D

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1794 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:51 »
nu te cred! sa nu-mi spui ca tu n-ai ciocanit capu' baieteilor cu unealta' aia cu burduf care fluiera cand intra-n contact fortat cu adversaru'.  ;D

contondent si taietor... pai sa cugetam. ai vreo idee? versiunea: taiat cu lama si presarat sare in parlament iti surade? ;D
Stiu utilajul, dar nu-mi aduc aminte sa fi avut la vremea mea. Vremea aia potrivita, zic ! Mai tirziu nu mi-am mai dorit !  :box: :box:
...Si pe coridoare, in comisii, pe scari, in jurul cladirii....Si n-ar fi rau sa fie chestia aia cu 4 lame din care-si doresc barbatii...parc-asa am auzit in reclame. Asta daca un brici nu e la indemina !  :2funny:
Mitraliere cu baioneta :-))))) ! Astea ar merge...Putem incepe de-aici. Sau dam cu patul lor peste boturi ! Doamne, cite frustrari am adunat in 2 luni, parca !!!!Musai sa merg intr-o tabara de defulari, sa ma catar in copaci (cu ficatul separat, evident !), sa trag, sa jupoi, sa tabacesc...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1795 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:53 »
god..trei-patru Nutzi... si eu care credeam ca nu ti-e drag.  ;D
Pai incearca sa-ti inchipui ce inseamna sa multumesti un multiplu de Nutzi. Financiar intai. Pe urma celelalte. ;D ;D ;D

...Si pe coridoare, in comisii, pe scari, in jurul cladirii....Si n-ar fi rau sa fie chestia aia cu 4 lame din care-si doresc barbatii...parc-asa am auzit in reclame. Asta daca un brici nu e la indemina !  :2funny:
Dap si cu aia sa-si faca sectiuni pe vene. Longitudinale!
Si barbatii nu-si doresc asa ceva. Reclamele-si doresc. ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1796 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:56 »
Atac VIOLENT al lui Andrei Pleşu la Crin Antonescu

"Ce ma deranjeaza la ora actuala pe scena noastra politica, si nu fac diferenta de partid, este o impostura generalizata. Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, cu intrebarea “Ce stii sa faci?”. Si as incepe in primul rand cu domnul Crin Antonescu: “Batrane, ce stii sa faci?” Arata-mi si mie o dexteritate. Stii sa faci un scaun? Stii sa scrii un text de istoric, cum zici ca esti? Arata-mi ceva. Arata-mi ca poti si altceva in afara de clampaneala. Uitati-va la CV-ul lui Mitterrand, al lui de Gaulle, al lui Helmut Kohl. Sunt oameni care au crescut intr-o anumita calificare umana si profesionala. Nu se poate sa te trezesti peste noapte conducand un stat si spunand “Ich bin ein Berliner”, a declarat Andrei Pleşu.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1797 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:56 »
copii, eu fac un pic de piua la executiile publice, ca am ajuns tarziu acasa si mai tre' sa prestez o baitza. daca n-adorm in mediul acvatic, ma returnez sa mai tai si eu cu gilettu' prin clasa politica. :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1798 : Joi, 26 Iulie 2012, 22:03 »
Pai incearca sa-ti inchipui ce inseamna sa multumesti un multiplu de Nutzi. Financiar intai. Pe urma celelalte. ;D ;D ;D
 Dap si cu aia sa-si faca sectiuni pe vene. Longitudinale!
Si barbatii nu-si doaresc asa ceva. Reclamele-si doresc. ;D

Multumesc ca mi-ai spus. Chiar nu-ntelegeam ce... >:D au gasit la ele si de ce le vor insistent !  :D
Da, da...pe vene, sa nu le scape nimic, in toate directiile !  :2funny:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1799 : Joi, 26 Iulie 2012, 22:06 »
Aham! Si pentru exacerbarea senzatiilor, sa aiba lamele boante si ruginite. Si Nutzi-le gonoree.

Ouch! That was too much. Da` o las acolo.