Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681817 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1740 : Joi, 26 Iulie 2012, 13:37 »
Cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Bitek, nu era niciun repros din partea mea. Si, din cate stiu eu, nu exista vreo nemultumire in acest sens relativ la forum nici din partea celor care prefera sa fie lurkeri, fie ei newbies sau nu.
Motivele celor care intra pe un forum (acesta sau altul) sunt multiple, iar atitudinea de lurker in cazul SC - parerea mea - nu e motivata de lipsa de incredere. Uneori e lipsa de timp sau pur si simplu lipsa de apetenta pentru bla-bla sau pentru nevoia de a comunica in scris. Ceea ce e perfect normal din partea unei comunitati reale, si nu doar virtuale. Daca intri pe forum o data la saptamana, e aproape imposibil sa le urmaresti pe toate.  ;)
Mai exista si cazul oamenilor dintr-o bucata, mai putin complicati decat un "troll"  :P - a nu se interpreta simplisti - care pot fi oarecum inhibati de aparenta usor elitista a discutiilor si de despicatul firului in 4, in 16, in 512...  :whistle:
Insa eu cred ca, pentru cei mai multi dintre noi, implicarea intensa in real - copii, cariera, proiecte - face ca nu numai timpul de stat pe net sa fie mai putin disponibil, ci si ca interesul fata de vorbe, in detrimetnul faptelor, sa devina superflu. Uneori mi se intampla si mie sa simt asta, alteori - ca acuma, de exemplu, cand sunt in vacanta - chiar ii invidiez (in sensul pozitiv, admirativ) pe lurkeri: as vrea sa fiu si eu atat de ocupata cu fiinte sau lucruri care sa conteze mai mult decat o polemica virtuala...  ::)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1741 : Joi, 26 Iulie 2012, 13:50 »
Pai da bre, aia am zis si io (numa`ca mai bolovanos asa, mai masculin  ;D). Ca fac io circ pe-aci, pai fac ca-mi place, nu ca sa dovedesc ceva. Plus ca (Doina) principlalul scop/rost -in afara de ala informativ/educational- al acestei cinstite adunari numite forumul SC e descretirea fruntii, asa cred. Si da, ii inteleg pe cei care au o viata activa in viata activa (si nu pe forum). Insa asta nu impiedica pe nimeni sa se "joace" p-aci.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1742 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:29 »
Gata...Eu una am inteles...Ma voi juca zglobiu pe-aici, cum ii sade bine unei single ! :2funny:
In perioada de single am remarcat o multime de avantaje. Nu le-nsir acum, dar nici nu uit ! ;)
...Acum topai frenetic la ultima stire. Un anume Dogaru, ca sa-i spun frumos...un rezervist (poftim, nu m-am abtinut!) a prezentat un document ministrului copy-paste. Acesta l-a semnat ! In el scrie sa se desfiinteze DNA, CNAS, ANI si...Curtea Constitutionala ! Subliniez faptul ca copy-paste l-a semnat, deci este oficial aprobat. Ramine sa se treaca la fapte, ca Dogaru a pus deja mina pe arme, nu trebuie sa se-nghesuie acum, in mare graba, la depozitul de munitii !
Cum sa nu fii vesel ?! De ce sa nu-ti fie bine, chiar si-asa single ?! Chiar nu-i motiv de tristete. Cu curaj sa ne veselim, fiecare cit poate de mult !  :dance: In pasi de dans...
Stie cineva orele de zbor cele mai apropiate ? Nu-i timp de cautat pe google.  :yeah:
Steliana, daca am retinut corect, iti este teama de zbor ?! O pastiluta cu ghimbir rezolva fobia ! E testata. Functioneaza si pe apa...Nu pastila, ci reactia! Se observa ca ma joc pe-aici, da ?! Bine, atunci iau o binemeritata pauza !
In alta ordine de idei, sunt de acord ca trebuie sa investesti timp si preocupare pentru a te face cunoscut intr-o comunitate.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1743 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:35 »
Ei, asa, vezi, asta e altceva...welcome in SC!   ;D (nu e mai misto asa decat "Welcome to the desert of the real", cum zicea Morpheus?)

:P

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1744 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:39 »
...Acum topai frenetic la ultima stire. Un anume Dogaru, ca sa-i spun frumos...un rezervist (poftim, nu m-am abtinut!) a prezentat un document ministrului copy-paste. Acesta l-a semnat ! In el scrie sa se desfiinteze DNA, CNAS, ANI si...Curtea Constitutionala ! Subliniez faptul ca copy-paste l-a semnat, deci este oficial aprobat. Ramine sa se treaca la fapte, ca Dogaru a pus deja mina pe arme, nu trebuie sa se-nghesuie acum, in mare graba, la depozitul de munitii !

:o Io nu stiu, astia chiar isi imagineaza ca-s singuri pe lume?!?  :faint:

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1745 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:44 »
:o Io nu stiu, astia chiar isi imagineaza ca-s singuri pe lume?!?  :faint:

Ii suspectez de mai mult ! Ne vad, dar sunt ''discreti''. Nu vor sa ne tulbure !  ;) Era o surpriza, iar noi am cautat prematur prin ''cadouri'' ...

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1746 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:47 »
Ei, asa, vezi, asta e altceva...welcome in SC!   ;D (nu e mai misto asa decat "Welcome to the desert of the real", cum zicea Morpheus?)

:P
Danke !
Oh, da ! E infinit mai bine ! Dar nu-ndrazneam chiar asa de la primele intilniri.... :2funny:

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1747 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:51 »
Nu vreau sa omit o precizare. Se doreste depolitizarea acelor institutii !!!!! Cum oare altfel decit prin total cleaning. Tot poporul e politizat, sa-l curatam si pe el. Sa-l radem chiar ! Sa vedem atunci ce neted va fi totul.
Era un emoticon cu unul care-si smulgea parul...Nu-l gasesc... Imi placea mult, extrem de sugestiv !  :fight:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1748 : Joi, 26 Iulie 2012, 14:53 »
Oh, da ! E infinit mai bine ! Dar nu-ndrazneam chiar asa de la primele intilniri.... :2funny:
Mda, ai sanse (in aceasta jungla neprimitoare)...ceva trollling, (auto)ironie, simtul umorului, merge!

;D ;D   :thumbup:

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1749 : Joi, 26 Iulie 2012, 15:01 »
Cit ma bucur ! M-am salvat !  :yeah:
Asa arata o happy single, fara motiv...Evident ca promit, am potential...Iar s-au adunat toti pe la ferestre sa vada un asemenea exemplar rar.... :2funny:
Ma gindeam la o pauza, mica...Mai bine nu, voi pastra vigilenta, stau pe-aproape...Dar nu ''mereu aproape''... Observator@evz.ro pentru diverse...pe perioada...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1750 : Joi, 26 Iulie 2012, 18:29 »

iaca:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/usl-dovada-loviturii-de-stat-document-993683.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare

dupa cum spuneam, n-au nicio limita, nici macar la prostie...
suntem in plin episod al absurdului cu Romania noastra cu tot. jamais nu mi-as fi putut imagina ca asa ceva mai este posibil a se petrece, dar vad ca, vorba nu stiu cui (nu-mi amintesc), Ceausescu e viu in noi...

inca o data (daca mai era nevoie) constat ca feelingul meu nu se insala. Intotdeauna l-am simtit pe acest pontisor a fi o sulfulita maxima dar, e drept, de atata prostie nu l-am banuit...

nush' de ati vazut interviul de ieri, de pe Prima, cu Basescu intervievat de Cristina Topescu. m-a uns pe suflet. Nici in pivinta acesteia din urma nu m-am inselat placandu-mi foarte tare. I-a pus "suspendatului" toate intrebarile incomode posibile, civilizat dar foarte direct, insa cu unda aceea de omenesc cald care o caracterizeaza pe d-ra Topescu...si a primit raspunsuri la fel de directe, inclusiv recunoasterea onesta a unor erori de atitudine care tin de omenescul orgolios si temperamental al prezidentului. de mult n-am mai avut ocazia sa vad un interviu de asemenea calitate, intre doi oameni pe care ii plac, desi sunt in "tabere" diferite.
si, puteti sa dati cat vreti cu rosii si invective in mine :tomato:, mie continua sa-mi placa Basescu si sa-l simt a fi onest in bunele lui intentii, chiar daca mai sare calu' si nu are intotdeauna o atitudine regeasca.

da' noi de ghinionu' parlamentar nu mai scapam, ca vad ca e din ce in ce mai groasa si mai penibila. situatia?!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1751 : Joi, 26 Iulie 2012, 19:22 »
si, puteti sa dati cat vreti cu rosii si invective in mine :tomato:, mie continua sa-mi placa Basescu si sa-l simt a fi onest in bunele lui intentii, chiar daca mai sare calu' si nu are intotdeauna o atitudine regeasca.
mica, tare simpatica esti.  :)
recunosc, v-am citit pe topicul asta, mi-a placut cum combateti si sunt intru totul de acord cu ceea ce spui. te aprobam din umbra, insa am preferat sa raman deoparte. duminica am sa fac ce trebuie, si anume sa stau cumintica acasa, sau, ma rog, oriunde, numai la vot nu.  O0
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1752 : Joi, 26 Iulie 2012, 19:24 »
Si asa va proceda majoriatea romanilor. Poti sa-i condamni?

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1753 : Joi, 26 Iulie 2012, 19:27 »
sigur ca nu...
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1754 : Joi, 26 Iulie 2012, 19:29 »
Hi hi....stai sa vada Mica   :giggle: ...