Gata...Eu una am inteles...Ma voi juca zglobiu pe-aici, cum ii sade bine unei single !

In perioada de single am remarcat o multime de avantaje. Nu le-nsir acum, dar nici nu uit !

...Acum topai frenetic la ultima stire. Un anume Dogaru, ca sa-i spun frumos...un rezervist (poftim, nu m-am abtinut!) a prezentat un document ministrului copy-paste. Acesta l-a semnat ! In el scrie sa se desfiinteze DNA, CNAS, ANI si...Curtea Constitutionala ! Subliniez faptul ca copy-paste l-a semnat, deci este oficial aprobat. Ramine sa se treaca la fapte, ca Dogaru a pus deja mina pe arme, nu trebuie sa se-nghesuie acum, in mare graba, la depozitul de munitii !
Cum sa nu fii vesel ?! De ce sa nu-ti fie bine, chiar si-asa single ?! Chiar nu-i motiv de tristete. Cu curaj sa ne veselim, fiecare cit poate de mult !

In pasi de dans...
Stie cineva orele de zbor cele mai apropiate ? Nu-i timp de cautat pe google.

Steliana, daca am retinut corect, iti este teama de zbor ?! O pastiluta cu ghimbir rezolva fobia ! E testata. Functioneaza si pe apa...Nu pastila, ci reactia! Se observa ca ma joc pe-aici, da ?! Bine, atunci iau o binemeritata pauza !
In alta ordine de idei, sunt de acord ca trebuie sa investesti timp si preocupare pentru a te face cunoscut intr-o comunitate.