Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681263 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1485 : Duminică, 15 Iulie 2012, 18:40 »
...basescu spunea inainte de alegerile cand a fost ales presedinte ca trebuie schimbata  intreaga clasa politica actuala,se pare ca incearca sa se tina de cuvant :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1486 : Duminică, 15 Iulie 2012, 18:40 »

monarhul asta, indiferent cum s-ar numi el, ar lucra tot cu politicienii romani, tot cu ponta, crin, boc, videanu, voiculescu... nu vad cum ar putea salva romania.

pai, sa visam frumos si sa spunem ca el s-ar plasa deasupra intereselor mafiote, ca ar fi un mediator civilizat, onest si impartial, care ar avea si instrumentele sa semnaleze si sa corecteze derapajele politicienilor / grupurilor politice in peisajul lor economico-mafiot, cu toata legitimitatea statutului sau de "neafiliat" vreunei tabere, fie ea la putere, fie ea in opozitie.
unde nu ne mai da Dumnezeu un Carol I civilizator?

Cei 48 de ani de domnie ai lui Carol au dus la schimbari majore in viata statului roman. Regele era un om extrem de sever si disciplinat, cu o moralitate impecabila. El a incercat toata viata sa impuna colaboratorilor stilul sau meticulos si exact.
sursa:http://www.cs.kent.edu/~amarcus/Mihai/romanian/carol1ro.html

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1487 : Duminică, 15 Iulie 2012, 22:09 »
da' daca Dumnezeu ne da un carol al 2-lea? :2funny:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1488 : Duminică, 15 Iulie 2012, 22:50 »
 |o nu-i de-ajuns ce f....ai ne-a dat in ultima luna prin organu' bicefal?
am zis un Carol I si mizez pe faptul ca Dumnezeu aude bine.

Offline micaela

• Hero Member

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1490 : Luni, 16 Iulie 2012, 07:29 »
femeile-sunt-mai-inteligente/destepte-decat-barbatii

....

din ce spun ei ca:

...acest lucru s-a schimbat în ultimul deceniu, datorită provocărilor intense la care este supus sexul slab şi faptului că femeile au o activitate polivalentă....

rezulta ca si inteligenta se poate exersa si imbunatatii !
sau barbatii au devenit atat de comozi incat prefera sa lase pe seama femeilor toate treburile   oO

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1491 : Luni, 16 Iulie 2012, 09:41 »
monarhul asta, indiferent cum s-ar numi el, ar lucra tot cu politicienii romani, tot cu ponta, crin, boc, videanu, voiculescu... nu vad cum ar putea salva romania.

ar lucra, e adevarat, dar de pe alta pozitie. casa regala are o demnitate a ei, este recunoscuta si foarte respectata in europa.  ar impune un asemenea respect incat cei ca ponta-copy-paste, esti-o-floare-esti-un-crin, base-capitan-nema, bocc-toc-boc, nea bordura si alti motani si pisicute pur si simplu nu ar avea cum sa-si permita sa se traga de sireturi sau sa-si permita comportamente dambovitene cum o fac acum, ei intre ei.
se pare ca romanii nu stiu decat de frica sau sa li se dea ordine ca sa faca treaba buna (sa ma ierte cei care nu intra in aceasta categorie) dar in general, cam asta-i ce-am observat eu in ultimii ani. ordinea si disciplina, munca, cinstea, respectul si respectul de sine ar aduce natia asta intr-un loc mai onorabil.  si avand conducatori respectati, cred ca si romanii s-ar simti reprezentanti altfel, si ar incerca sa urmeze acel exemplu.  una este sa mergi acum in strainatate si sa fii identificat cu unul din cei de mai sus, si alta sa fii identificat ca locuitor al unei tari unde domneste regele mihai, la mare stima in marea britanie, de-un par examplu.

"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1492 : Luni, 16 Iulie 2012, 09:42 »
da' daca Dumnezeu ne da un carol al 2-lea? :2funny:

ghinion de nesansa... ne asumam riscul. mai ales ca elene avem din belsug.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1493 : Luni, 16 Iulie 2012, 09:45 »
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/adevar-studiu-cercetatori-femeile-sunt-mai-inteligente-destepte-decat-barbatii-explicatii-404060.html ::)

asta chiar ca n-as avea curajul sa contest vreodata. :) bine, dar ele sunt si mai frumoase, au pielea mai fina si picioare mult mai frumoase decat barbatii.  in plus, sunt si mai modeste.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1494 : Luni, 16 Iulie 2012, 09:53 »
ar lucra, e adevarat, dar de pe alta pozitie. casa regala are o demnitate a ei, este recunoscuta si foarte respectata in europa.  ar impune un asemenea respect incat cei ca ponta-copy-paste, esti-o-floare-esti-un-crin, base-capitan-nema, bocc-toc-boc, nea bordura si alti motani si pisicute pur si simplu nu ar avea cum sa-si permita sa se traga de sireturi sau sa-si permita comportamente dambovitene cum o fac acum, ei intre ei.
se pare ca romanii nu stiu decat de frica sau sa li se dea ordine ca sa faca treaba buna (sa ma ierte cei care nu intra in aceasta categorie) dar in general, cam asta-i ce-am observat eu in ultimii ani. ordinea si disciplina, munca, cinstea, respectul si respectul de sine ar aduce natia asta intr-un loc mai onorabil.  si avand conducatori respectati, cred ca si romanii s-ar simti reprezentanti altfel, si ar incerca sa urmeze acel exemplu.  una este sa mergi acum in strainatate si sa fii identificat cu unul din cei de mai sus, si alta sa fii identificat ca locuitor al unei tari unde domneste regele mihai, la mare stima in marea britanie, de-un par examplu.
...frumos grait :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1495 : Luni, 16 Iulie 2012, 13:49 »
adica de ce nu si-ar permite? le-ar fi rusine de rege? ;D
Citat din: matei
si alta sa fii identificat ca locuitor al unei tari unde domneste regele mihai, la mare stima in marea britanie, de-un par examplu.
am observat ca atunci cand vorbesc despre monarhie, toti se gandesc la regele mihai. numai ca, regele mihai are peste 90 de ani :( asa ca, de-un par examplu, cine ar fi urmasul regelui? ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1496 : Luni, 16 Iulie 2012, 13:51 »
subscriu. m-as simti infinit mai bine si mai optimista cu o reprezentare de calitate. si mai cred ca  nota generala a mersului unei natiuni e imprimata de sus.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1497 : Luni, 16 Iulie 2012, 14:10 »
subscriu. m-as simti infinit mai bine si mai optimista cu o reprezentare de calitate. si mai cred ca  nota generala a mersului unei natiuni e imprimata de sus.

si eu :)
http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-31840
O emisiune istorică despre Monarhie şi Regii României, în care publicul poate descoperi ce a însemnat Monarhia pentru români, cum au influenţat regii istoria, cultura şi viaţa politică, economică şi socială a românilor. Producător Camelia Csiki -Filler Asociaţia Română a Băncilor 2’

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1498 : Luni, 16 Iulie 2012, 15:14 »
ce situatie jenanta si ingrijoratoare, din cauza unor pucisti mascarici...
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/comisia-europeana-asteapta-raspuns-de-la-ponta-404127.html

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1499 : Luni, 16 Iulie 2012, 15:17 »
Romania. I love to live here.

NOT!