imi pare rau, matei, aici suntem pe pozitii divergente. Am mai spus; eu chiar il apreciez pe basescu si o fac in virtutea unei indelungi observari a actiunilor si discursului sau. nu spun ca nu a gresit, si nu o data, dar per total, opinia mea este ca a dorit cu adevarat sa urneasca lucrurile intr-un sens bun si a si reusit in multe privinte.
cat despre iesirea aceea cu jurnalista.... sa nu o scoatem din context. am vazut tot filmul "hartuirii" acesteia, pe un ton de o obraznicie greu de suportat. pe mine, din exterior, m-a iritat teribil insolenta tonului si a intrebarilor. era in ziua alegerilor, basescu era obosit si tensionat iar duduia aceea l-a provocat intentionat si indelung, desi a rugat-o repetat sa il lase in pace. in cele din urma s-a enervat si i-a smuls telefonul pe care i-l tot baga sub nas, dar remarca aceea a facut-o la nervi, in spatiul masinii sale, cu sotia sa. intamplarea a facut ca telefonul sa fie inca deschis.... marturisesc ca in locul lui probabil as fi reactionat asemanator...si mie imi scapa vorbe nu tocmai elegante daca sunt teribil de nervoasa si am de-a face cu un mitocan agresiv. sigur, eu nu sunt presedinte...

a facut si alte greseli, mai grave...una este aceea ca nu a impiedicat-o pe fata lui sa parvina politic suindu-se pe umerii imaginii sale. chiar daca a fost initiativa ei, avea datoria sa ii arate limita bunului simt..
insa, repet, il apreciez mult si fundamentata pe situatii pe care eu am avut capacitatea sa le apreciez. nu stiu sa evaluez masurile economice, de ex., fiindca ma pricep la economie precum girafa la tricotat, dar in domeniul meu am suficienta competenta sa evaluez si sa apreciez ca masurile pe care le-a luat cand era primar si pentru care a fost jignit si defaimat, erau absolut corecte si benefice pentru urbe. Extrapolind acel algoritm al defaimarii pot sa ma gandesc ca acela continua si in alte aspecte...
ma duc la referendum nu doar ca sa scapam de neavenitii astia de acum care ne-au facut un imens rau, ci si din apreciere pentru presedintele suspendat, cu toate derapajele pe care le-a avut, minore in raport cu ce au de gand sa ne faca mafia din spatele lui copy-paste si crinutz.