monarhul asta, indiferent cum s-ar numi el, ar lucra tot cu politicienii romani, tot cu ponta, crin, boc, videanu, voiculescu... nu vad cum ar putea salva romania.
ar lucra, e adevarat, dar de pe alta pozitie. casa regala are o demnitate a ei, este recunoscuta si foarte respectata in europa. ar impune un asemenea respect incat cei ca ponta-copy-paste, esti-o-floare-esti-un-crin, base-capitan-nema, bocc-toc-boc, nea bordura si alti motani si pisicute pur si simplu nu ar avea cum sa-si permita sa se traga de sireturi sau sa-si permita comportamente dambovitene cum o fac acum, ei intre ei.
se pare ca romanii nu stiu decat de frica sau sa li se dea ordine ca sa faca treaba buna (sa ma ierte cei care nu intra in aceasta categorie) dar in general, cam asta-i ce-am observat eu in ultimii ani. ordinea si disciplina, munca, cinstea, respectul si respectul de sine ar aduce natia asta intr-un loc mai onorabil. si avand conducatori respectati, cred ca si romanii s-ar simti reprezentanti altfel, si ar incerca sa urmeze acel exemplu. una este sa mergi acum in strainatate si sa fii identificat cu unul din cei de mai sus, si alta sa fii identificat ca locuitor al unei tari unde domneste regele mihai, la mare stima in marea britanie, de-un par examplu.