Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681170 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1455 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:02 »
noroc ca sunem in UE.
http://stirileprotv.ro/stiri/politic/ue-il-someaza-pe-victor-ponta-sa-restaureze-puterile-curtii-constitutionale.html

:offtopic: Se intoarce Ponta supărat de la Bruxelles și le spune colegilor:
- Cred că trebuie să dau o ordonanță să schimb atribuțiile Comisiei Europene! :-)))))
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1456 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:10 »
 bun bancul numai ca rad greu din cauza gretei.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1457 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:15 »
noroc ca sunem in UE.
....

as vrea sa se termine mai repede cu "tulburarea" asta politica ca deja nu mai te poti intelege om cu persoana din cauza discutiilor care apar peste tot din cauza diferentelor de opinie  ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1458 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:30 »
toata lumea vrea sa se termine, insa nu oricum.
mi-ar placea sa avem un prim ministru care sa stea in randul oamenilor politici europeni.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/comisia-europeana-va-monitoriza-referendumul-991765.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare

"Cei doi oficiali europeni nu au vrut să iasă la declaraţii de presă împreună cu şeful Guvernului român, un semn al nervozităţii de la Bruxelles."

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1459 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:34 »
cauza diferentelor de opinie  ???

bine ca nu s-a dat ordonanta de urgenta !!!
nihil sine deo

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1460 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:50 »
as vrea sa se termine mai repede cu "tulburarea" asta politica ca deja nu mai te poti intelege om cu persoana din cauza discutiilor care apar peste tot din cauza diferentelor de opinie  ???
...sa fie liniste Gabi ,ca sa poa sa fure  linistiti... :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1461 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:56 »
Va amintiti sloganul de campanie "Un presedinte pentru linistea noastra!" ?  :buck2:
(Hai ca azi nu mai scriu nimic, ca m-am sculat cu fata la cearceaf!)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1462 : Vineri, 13 Iulie 2012, 10:00 »
Va amintiti sloganul de campanie "Un presedinte pentru linistea noastra!" ?  :buck2:
(Hai ca azi nu mai scriu nimic, ca m-am sculat cu fata la cearceaf!)
:) fa nani, mari_a (si trezeste-te invers :));, un alt slogan, parafrazat, spune "dormiti linistiti, Ponta vegheaza pentru dumneavoastra".   :) vom fi un popor de "pagubasi FNI"...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1463 : Vineri, 13 Iulie 2012, 10:02 »
uite, si eu inchei pe ziua de azi, ca zau ca si pe mine ma indispune rau subiectul si tot ceea ce se intampla...
atat mai spun: astept demisia pentru plagiat.
zi frumoasa. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1464 : Vineri, 13 Iulie 2012, 12:45 »
mai fac o pauza, mai arunc un ochi in presa, mai citesc ce gandeste Cartarescu.... si iar se enerveaza piticul negru  ;D

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-radacinile-raului-991760.html

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1465 : Vineri, 13 Iulie 2012, 12:54 »
mai fac o pauza, mai arunc un ochi in presa, mai citesc ce gandeste Cartarescu.... si iar se enerveaza piticul negru  ;D

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-radacinile-raului-991760.html

are dreptate pe ici pe colo, dar daca ceilalti nu si-ar fi batut joc de tara si de oameni in toti acesti ani de zile, nu s-ar fi ajuns la situatia de astazi.  oricum, ei = ei, nu exista nici o diferenta.  azi au tricou portocaliu, maine verde, poimaine rosu, se cearta, merg la bere impreuna si fac misto. pe seama cui?
si daca e sa ne luam dupa "scarba" resimtita de bitek, am putea sa-i indemnam pe toti sa plece, sa ne lase: au acumulat destul incat sa-si faca o tara altundeva si unde sa se bata si sa se injure, sa se fure si plagieze intre ei pana cand se vor satura.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1466 : Vineri, 13 Iulie 2012, 13:02 »
am formulat un raspuns pe alt topic:

putem fi impotriva tuturor din politica dar din pacate nicio tara nu se poate sustrage sistemului politic. suntem nevoiti a face optiuni in "oferta' existenta pe piata, pana la urma esantion a ceea ce suntem toti. si stiu ca printre noi cei de AICI, cum spui tu, exista destui oameni de calitate. de aceea imi place sa cred, in naivitatea mea, ca si ACOLO se mai strecoara cate unul, doi care sunt (mai) bine intentionati decat marea masa. Sintagma asta "toti o apa si-un pamant" nu-mi place caci e o generalizare, prin natura ei nedreapta. a spune ca toti profesorii primesc spaga, de exemplu, ar fi o teribila injustitie...poate ca si a spune "toti oamenii politici sunt neoameni" e la fel....
cat despre pedepsirea profesorilor care iau spaga...hm...desi sunt "de-ai mei" am sa-ti spun ca mi se pare corect sa fie asa, pentru ca in momentul in care favorizezi un elev/student, ii defavorizezi pe toti ceilalti, poate anulezi o sansa altuia care a invatat cinstit...
orice forma de incorectitudine trebuie sanctionata. pare dur ce spun dar... daca bagam in normalitate si acceptabil, la nesfarsit, minciuna, incorectitudinea, nu o sa ne mai "curatam" si nu o sa ne mai civilizam in veci.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1467 : Vineri, 13 Iulie 2012, 13:51 »
Un german face turul Europei cu bicicleta. N-a păţit nimic, până în România, unde a fost jefuit
Un adolescent german în vârstă de 17 ani, care împreună cu un grup de tineri face un tur al Europei pe bicicletă, a fost tâlhărit de bagaje şi de bicicletă, în judeţul Constanţa, la scurt timp după ce a intrat în România, autorul tâlhăriei fiind tot un tânăr de 17 ani.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1468 : Vineri, 13 Iulie 2012, 16:37 »
Un german face turul Europei cu bicicleta. N-a păţit nimic, până în România, unde a fost jefuit
Un adolescent german în vârstă de 17 ani, care împreună cu un grup de tineri face un tur al Europei pe bicicletă, a fost tâlhărit de bagaje şi de bicicletă, în judeţul Constanţa, la scurt timp după ce a intrat în România, autorul tâlhăriei fiind tot un tânăr de 17 ani.

Nu se poate! in Romania s-a intamplat acest lucru?
am formulat un raspuns pe alt topic:

putem fi impotriva tuturor din politica dar din pacate nicio tara nu se poate sustrage sistemului politic. suntem nevoiti a face optiuni in "oferta' existenta pe piata, pana la urma esantion a ceea ce suntem toti. si stiu ca printre noi cei de AICI, cum spui tu, exista destui oameni de calitate. de aceea imi place sa cred, in naivitatea mea, ca si ACOLO se mai strecoara cate unul, doi care sunt (mai) bine intentionati decat marea masa. Sintagma asta "toti o apa si-un pamant" nu-mi place caci e o generalizare, prin natura ei nedreapta. a spune ca toti profesorii primesc spaga, de exemplu, ar fi o teribila injustitie...poate ca si a spune "toti oamenii politici sunt neoameni" e la fel....
cat despre pedepsirea profesorilor care iau spaga...hm...desi sunt "de-ai mei" am sa-ti spun ca mi se pare corect sa fie asa, pentru ca in momentul in care favorizezi un elev/student, ii defavorizezi pe toti ceilalti, poate anulezi o sansa altuia care a invatat cinstit...
orice forma de incorectitudine trebuie sanctionata. pare dur ce spun dar... daca bagam in normalitate si acceptabil, la nesfarsit, minciuna, incorectitudinea, nu o sa ne mai "curatam" si nu o sa ne mai civilizam in veci.

ai si tu dreptatea ta, sau ai dreptate pur si simplu... am vorbit la necaz mai devreme si nu am apucat sa exprim cum trebuie tot ce gandeam. mai ales ca daca cei mai mici continua sa umble cu ocaua mica, va fi ocazia ideala ca justitia, politia sa se ocupe de ei, ignorand cazurile grase.

:offtopic: Se intoarce Ponta supărat de la Bruxelles și le spune colegilor:
- Cred că trebuie să dau o ordonanță să schimb atribuțiile Comisiei Europene! :-)))))

tare bancul!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1469 : Vineri, 13 Iulie 2012, 16:40 »
mie-mi pare ca-s in vizor si cazuri grase, de ceva vreme.  ;) si pare-se ca s-a ajuns si la cele obeze; cred ca asta a si declansat nebunia de fatza. :D