Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 678603 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1351 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:10 »
E ca-n bancul cu reclama nemteasca pentru turism in Romania "Vizitati Romania! Masina dvs. e deja acolo." (din pacate nu iese fum fara foc). Pe de alta parte, cand e vorba de francezi, ma bucur nespus cand ii vad cum sunt terorizati de conationalii nostri bruneti. Pana acu` ceva timp, ne acuzau pe noi de rasism si discriminare. Abia acum au inteles si ei... :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1352 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:17 »
abia sunt mai putini la noi ...daca au plecat. Ce rea sunt ;D
Stii cum e ....e usor sa vorbesti cand nu esti implicat...acum nu mai au ce face...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1353 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:28 »
Vaaaaiii, Adda! Ce rasista esti! Pfoai, n-am mai vazut! Ia si tu exemplu de toleranta si buna vecinatate de la mine (sau de la fratili, ca si ea-i la fel, la capitolul asta  ;D) si spune: "pot trai  langa ei, insa pe planete vecine". Sau "imi sunt tare simpatici, ba chiar mi-as fi dorit sa mai fi trait un pic Antonescu". Sau "mi-as dori sa le simt lipsa", "banuiesc ca ei sunt singurii care ar rezista la un atac cu armament atomic. Insa nu strica sa fim siguri"

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1354 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:31 »
pai nu am nimic cu ei...da sa fie civilizati  ;D :giggle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1355 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:34 »
Nici io. Nu mi-au facut nimic da` nu pot sa-i sufar neam. Iar civilizati vor fi cu siguranta cand vor fi in minoritate de 1%, altfel nu cred.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1356 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:37 »
culmea...aia nu sunt single  ;D ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1358 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:43 »
culmea...aia nu sunt single  ;D ;D
Din copilarie chiar. ;D

Offline bit

• Hero Member

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1360 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 17:50 »
 ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1361 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 18:35 »
ok. cand se reincarneaza Antonescu, sa inceapa cu menestrelu' tuciuriu de s-a mutat pe strada mea (ca patron de imobiliare >:D) si care face demonstratii de virtuozitate la acordeon, in mijlocu' strazii, la midnight trecute fix, asta dupa ce puradeii din dotarea lui urla in nestire pe timpul zilei, tot in spatiul public. si-s clanuri, clanuri...valuri, valuri... :help: :help: :help: :help:
astia n-au auzit de Paris, de Roma, de Budapesta, duca-se? >:D

au umplut cartierul de case cu bloace de-ti baga ferestrele-n curtea ta, iti iau soarele si linistea....si-s mana-n mana cu primaru' reales, de incalca orice regula urbanistica si de bun simtz. ei si clanurile lor necivilizate fac legea.... ca de-aia, asa toleranta cum ma consider, in mod normal, ma aricesc involuntar la tot ce tine de neamul lor...(Doamne, iarta-ma)...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1363 : Vineri, 29 Iunie 2012, 11:10 »
http://www.google.com/nexus/#/7

(uitati-va la pret!!! :o)
Iar la caracteristici si specificatii tehnice e "avion"! Si va fi fabricata de ASUS, adica va fi un produs ridicat calitativ. Cred ca o sa ma gandesc serios sa-mi iau si eu. Oricum va urma un mare balamuc pe piata tabletelor. Nu e exclus sa vedem cateva falimente. Sa-i vad pe Evolio cu nesimtirea lor pe are inca o tin la 1500 de lei, dar ce vorbesc de astia, ei nici nu exista...pe Samsung cu Tab-urile lor, ba chiar pe Apple, ce vor face ei cu iPad-ul de 1000 $ cand asta va fi 200$? Daaa, urmeaza vremuri interesante! Asa ca, pana apare, asteptam si ne antrenam... Pardon:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1364 : Vineri, 29 Iunie 2012, 14:22 »