Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 678162 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dianna

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2760 : Marți, 27 Ianuarie 2015, 13:27 »
si daca vrei sa te culturalizezi poti sa vezi spectacolul de patinaj :) http://www.cotroceni-on-ice.ro/Spectacolul-demonstrativ-%22Nicolae-Bellu%22!.o74.html

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2761 : Marți, 27 Ianuarie 2015, 14:38 »
webcamu nu merge? ca m-as culturaliza de-acasa. as baga un ochi si pe la terasele alea, dupa pitzi... ^-^

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2762 : Marți, 27 Ianuarie 2015, 14:59 »

Offline om_shirley

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #2763 : Marți, 27 Ianuarie 2015, 22:54 »
Va multumesc amandorura pentru informatii! Daca la cele doua mai adaug si Ateneul pot spune ca voi realiza ceva pentru timpul scurt de care dispun. 

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2764 : Miercuri, 28 Ianuarie 2015, 18:28 »
Loteria bonurilor a fost aprobată de Guvern. Clientul poate refuza plata dacă nu a primit bon fiscal
Introducerea Loteriei fiscale a fost aprobată de Guvern, cu o prevedere suplimentară faţă de proiectul aflat în dezbatere publică şi care acordă dreptul unui client, începând cu luna martie a acestui an, să nu achite produsul selectat sau consumat dacă nu a primit bon fiscal de la comerciant. În magazine, restaurante şi alte unităţi va fi expus obligatoriu un afiş în acest sens.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2765 : Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015, 11:09 »
Cele mai tulburătoare scrisori de amor
Există iubiri, care dăinuie peste timpuri, care nu se pierd niciodată în negura uitării, chiar dacă cei, care cândva au aprins-o, de mult nu mai sunt printre noi.

Emil Cioran către Friedgard Thoma:
"Am discutat prea mult şi am înţeles dependenţa mea senzuală de Dumneavoastră în toată claritatea ei abia după ce v-am mărturisit la telefon că aş vrea să-mi îngrop capul pentru totdeauna sub fusta Dumneavoastră".
"Deşi am iubit viaţa pătimaş, am găsit-o totuşi lipsită de sens. Acum mi se pare total lipsită de sens – fără Dumneavoastră”.
"Mă aflu, ştiţi doar, într-o anxiete continuă cu privire la nestatornicia Dumneavoastră, dar nu mă pot consacra liniştii. Pur şi simplu, nu sunt în stare să trag concluziile susceptibilităţii mele. Mai bine iadul cu Dumneavoastră decât binecuvântarea de unul singur. Sunteţi blestemul meu indispensabil”.

Liviu Rebreanu catre Fanny:
"Trebuie să trăieşti mult, trebuie să suferi mult, trebuie să pricepi mult pentru ca inima ta să fie în stare a primi iubirea. Cei ambiţioşi, cei mândri, cei obraznici şi nerecunoscători nu pot şti ce este iubirea şi, aşa, cei mai mulţi dintre noi de-abia la vârsta de cinzeci de ani începem să înţelegem iubirea, atunci, deci, când e prea târziu… Pe mine viaţa m-a frământat, m-a umilit; mie viaţa mi-a mulcomit glasul. Astfel am ajuns să nu mai spun că ele nu merită să fie iubite, ci strig pretutindeni: ştiu să iubesc fiindcă am învăţat a plânge, a suspina şi a mă resemna!"

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2766 : Duminică, 01 Februarie 2015, 16:02 »
Cele mai egoiste zodii
Nativii din Berbec se numără din punct de vedere astrologic printre cele mai egoiste zodii. Energici, îndrăzneţi, cu certe calităţi de lideri, Berbecii sunt extrem de încăpăţânaţi, îşi pierd repede cumpătul şi pot deveni agresivi verbal, uneori şi fizic.
 :fight:

silviu

• Vizitator

Offline Mari_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
« Răspuns #2768 : Luni, 02 Februarie 2015, 16:42 »
Catalin Stefanescu: <Un pisoar e amplasat în aşa fel încît, dacă se deschide uşa, poţi fi văzut – în toată splendoarea dării ochilor peste cap, a uşurare – de toate doamnele care stau frumos şi îşi aşteaptă rîndul la toaleta pentru femei.>

Fragmentul asta m-a dus cu gandul la toaleta OMV-ului de la Calimanesti, pe unde ne-am oprit pe drum spre/dinspre "Pasii in zapada". Coborand deodata din microbuz vreo 16 femei si fiind cu timpul la limita, unele am intrat si la barbati - pt ca era liber. Si vine un fioros mic si rau si face scandal, ca de ce, ca nu e normal ca bla-bla-bla. Si ce face omu' nost' in semn de protest? Intra si se usureaza cu usa deschisa!  :o  Si barem dac-ar fi fost vreun frumos!  :buck2:

Si ce zice Stefanescu mai jos in articol?
"Aţi intrat vreodată într-un closet de la o benzinărie OMV, în România? Eu, unul, pot să vă povestesc despre cum e la „băieţi“. Iau unul dintre exemplele extreme – benzinăria de la Călimăneşti, la poarta de intrare/ieşire a Văii Oltului. Întotdeauna, la closet e ocupat. Firesc. E un loc extrem de circulat. Tocmai ca răspuns la fluxul ăsta de cetăţeni cu venele umflate de la abţinere, closetul are dimensiunile unui sertar. Te face să te gîndeşti, de la bun început, la viziunea proiectantului, la respectul lui faţă de individ, dar şi la dragostea fierbinte pe care o nutreşte compania petrolieră faţă de clientul daco-roman. Menţionez, ca să fie treaba limpede, că acest articol nu e o comandă de la Lukoil şi Gazprom, unde nu alimentez cu carburant, din motive politico-personale. Nici de la Rompetrol, nici de la altcineva, dacă o mai fi pe piaţă. Sînt client OMV şi, uneori, n-am de ales, trebuie să trec prin universul fascinant al toaletelor de la aceste benzinării. E drept, unele sînt destul de frecventabile. Dar, în general, la multe dintre cele pe le-am văzut, modelul e acelaşi. Ceva mic, cumplit de prost compartimentat, un loc în care intri tensionat şi ieşi deprimat. Un loc din care pleci umil, ruşinat, cu capul între umeri, şi cu gînduri crunte despre condiţia umană. 

Să ne-ntoarcem la albul liniştit al toaletei de la gura Văii Oltului. Un pisoar e amplasat în aşa fel încît, dacă se deschide uşa, poţi fi văzut – în toată splendoarea dării ochilor peste cap, a uşurare – de toate doamnele care stau frumos şi îşi aşteaptă rîndul la toaleta pentru femei. E vorba despre un contact vizual cît se poate de brutal. Cum să mai formulez?! Te trezeşti faţă-n faţă cu doamnele. Nu-i vorbă, unghiul e minunat şi pentru o vedere rapidă la Doamne, iartă-mă!, dacă nu eşti atent şi nu te lipeşti disperat de pisoarul ăla. Buuun. Deci, să zicem, ai urinat în faţa unui public feminin. Nu e suficient. Urinezi şi-n faţa unui public masculin. Uscătorul de mîini e plasat bestial. Exact în aşa fel încît să fie inevitabilă atingerea între cetăţeni. E sinistru. Te trezeşti într-o situaţie de… înghesuială care are nevoie de nuanţe extrem de sofisticate pentru a putea fi relatată. Sigur, compatriotul ar putea să aştepte, civilizat, să fie suficient loc pentru a-şi duce la bun sfîrşit oricare dintre treburile ce l-au mînat la toaletă. Dar spaţiul e atît de mic şi de tembel compartimentat, încît, la o naţie visătoare, cum sîntem noi, e ca şi cînd ai turna benzină în foc. Odată ieşit din contactul ăsta fizic, vrei să te speli pe mîini. Luni, ani, apa caldă nu răspundea la chemări, iar debitul la robinet semăna cu lacrimile Annei Karenina. Întreaga atmosferă a toaletei cu pricina spune ceva trist despre noi, dar şi despre compania care lasă povestea asta aşa.
"

intreg, aici:  http://dilemaveche.ro/sectiune/ieri-vedere-azi/articol/demnitatea-trece-closet

dianna

• Vizitator
« Răspuns #2769 : Luni, 02 Februarie 2015, 18:47 »
Vezi daca n-ai venit din prima cu noi cand a fost coada mai mare... de multe ce eram la coada ne-am aliniat si de-o parte si de cealalta a holului si am avut noroc numai de baieti frumosi sa defileze printre noi  :smitten: si n-as zice ca s-au rusinat de noi, din contra  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2770 : Luni, 02 Februarie 2015, 19:54 »
Coborand deodata din microbuz vreo 16 femei si fiind cu timpul la limita, unele am intrat si la barbati - pt ca era liber. Si vine un fioros mic si rau si face scandal, ca de ce, ca nu e normal...
pai si e normal? io cred ca avea dreptate micul fioros.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2771 : Marți, 03 Februarie 2015, 13:49 »
Limba romana, limba grea!... o spune Andrei Plesu.

motto
"Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea !!!"
(Georges Brassens)

Secretarele nu-şi mai spun decât manager assistant. Cizmarii sunt designeri. Mă aşteptam să fie vorba de crize de aclimatizare şi de micile noastre snobisme de cetăţeni ai unei ţări mici, dar vioaie. Nici gând.
S-a ajuns la un nou limbaj de lemn, neologistic, întrebuinţat pe la posturi de radio şi de televiziune, iar cuvinte româneşti cât se poate de utile sunt înlocuite prosteşte de persoane care stau prost şi cu vocabularul limbii române, şi cu gramatica ei.

Tot soiul de absolvenţi şi absolvente de Spiru Haret, cărora li se adaugă politicieni inepţi şi comentatori care par să-şi fi luat doctoratul la un sprit, înainte de a lua notă de trecere la română în liceu se dau în bărcile neologismelor, cu dezinvoltura prostului fudul.
Potrivit lor, nu mai avem prilejuri, avem doar oportunităţi.
Nu mai suntem hotărâţi să facem ceva, ci determinaţi.
Nu mai realizăm, ci implementăm.
Nu ne mai ducem într-un loc, ci într-o locaţie.
Nu mai luăm în considerare, fiindcă anvizajăm.
Nu mai consimţim, ci achiesăm.
Serviciul de întreţinere a devenit mentenanţă.
Ceva care ţi se pare obligatoriu e un must !!!
Nu mai avem speranţe, deoarece am trecut la expectaţiuni.
Nu ne mai concentrăm, pentru că ne focusăm.
Şi nu mai aşteptăm un răspuns, ci un feed back.
Nu mai avem frizeri si croitorese, avem hair stilisti si creatoare de fashion.

Cu alte cuvinte, deţinem o oportunitate pe care suntem determinaţi să o implementăm într-o locaţie pe care am anvizajat-o, achiesând la o mentenanţă care e un must şi asupra căreia ne focusăm in expectaţiunea unui feed-back pozitiv.
Altfel, când ies din rol, îi auzi cu câte un neaoş şi superior "Hai să-mi bag ..." sau cu concluzia absolut academica : "Un c ... t !!!"

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2772 : Vineri, 06 Februarie 2015, 14:10 »
DOSARUL „Asistentele păcătoase”. Şase proxenete au cătuşe
Şase tinere au fost reţinute în dosarul de proxenetism care a zguduit lumea mondenă. Printre fetele audiate, care aveau fotografii în telefoanele proxenetelor pentru a fi arătate clienţilor de lux, sunt Daniela Crudu, Mădălina Pamfile şi Simona Traşcă.
 :-X n-as fi crezut!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2773 : Vineri, 06 Februarie 2015, 14:27 »
AMENZI-record pentru șoferi: 4.000 de lei daca treci pe ROŞU
Noile modificări din Codul Rutier care intră astăzi în vigoare stabilesc o serie de amenzi drastice. Condusul sub influența alcoolului se taxează cu 21 - 50 de puncte amendă și suspendarea permisului pe 3 luni.

Șoferii care nu opresc la trecerea de cale ferată vor fi amendați cu 9.600 de lei, iar cei care trec pe roșu vor primi o amendă de 4.000 de lei. Vorbitul la telefon în timpul condusului unui autovehicul și nepurtarea centurii de siguranță vor atrage amendă de 1600 de lei. În plus, începând de astăzi, este interzis transportul copiilor de până la trei ani în mașini care nu sunt echipate cu sisteme de siguranță.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2774 : Luni, 09 Februarie 2015, 18:32 »
Cum se scrie numele tău în japoneză
foarte simplu:

Pentru cuvinte străine se foloseşte un alfabet numit カタカナ(katakana), în care literele sunt, de fapt, „silabe”.  Excepţie: ン(n), ッ(tsu mic). Citirea se face aproape ca în română, cu excepţiile チ(chi: citit ci) şi celelalte litere cu ch. Sh se citeşte ca în engleză (adică ş), w tot ca în engleză (adică ŭ), ţ mic nu se citeşte, dar dublează consoana următoare; ス(su), ズ(zu), ツ(tsu) ク(ku) se pot citi şi fără u (u poate să nu se citească deloc sau se poate transforma în ceva asemănător cu î), ゲ(ge) şi ギ(gi) se citesc ghe şi ghi, pentru ge şi gi din română se folosesc ジェ(je) şi ジ(ji); iar シ(shi) şi ジ(ji) se pot citi şi „fără i”, adică ş sau j.

pe mine ma cheama シービュ. sau シールヴィウ. asta din urma e numele de alint :giggle:
arigato :bow: