Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 699644 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2790 : Marți, 14 Aprilie 2015, 16:18 »
Cum ARATA acum Adnana din celebrul serialul „Toate panzele sus”! (FOTO)
Julieta Szonyi a fost considerata intotdeauna una dintre cele mai frumoase actrite din Romania. Iata cum arata acum cea care i-a dat viata personajului Adnana din binecunoscutul serial.
 :-X :(

Offline om_shirley

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #2791 : Marți, 14 Aprilie 2015, 19:17 »
Ei nu fi asa de trist, arata bine pentru varsta ei. Si-a pastrat ovalul fetei, pometii, nu are nici gusa....

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #2792 : Marți, 14 Aprilie 2015, 19:33 »
Tot frumoasa!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2793 : Marți, 14 Aprilie 2015, 20:48 »
pentru 66 de ani arata destul de bine...dar diferenta e colosala :faint: 

Offline maya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2794 : Marți, 14 Aprilie 2015, 20:49 »
Chiar a imbatranit frumos.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2795 : Joi, 16 Aprilie 2015, 10:36 »
Marin Preda, cel mai iubit dintre amanţi. Pentru soţiile lui era „bărbatul pe care o femeie visează să-l găsească“. Singura dragoste care nu l-a trădat: literatura

„Te-am sărutat la staţia de tramvai de două ori, întocmai ca în copilărie, când plecam la câmp înfricoşat de soare şi beam dinainte apă multă. Dar apa băută fără sete nu înlătură setea de mai târziu, ci doar te chinuie, prin amintirea ei, aşa cum mă chinuie pe mine acum sărutările luate la despărţire. Ele nu ţin locul dorinţei chinuitoare care mă stăpâneşte acum în amintire, de a te strânge la piept şi a sorbi bucuria de pe buzele tale iubite. Noapte bună trupului tău drag şi ochilor tăi frumoşi! Fii liniştită şi dormi. Odihneşte-te şi vino sâmbătă! Eu te iubesc atat de mult...“

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2797 : Sâmbătă, 18 Aprilie 2015, 09:50 »
Ştiai că degetele îţi pot dezvălui picanterii despre tine? Află cum eşti în viaţa intimă
Ştiai că lungimea degetelor poate dezvălui picanterii despre personalitatea ta? Provocare: compară lungimea degetului arătător cu cel inelar!

eu sunt in categoria A :bow:

Offline maya

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #2798 : Sâmbătă, 18 Aprilie 2015, 19:07 »
Parca stiam ca nu se practica publicitatea pe acest forum. S-au schimbat regulile? Sau ce scrie mai sus nu e publicitate? Scuze daca deranjez pe cineva.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13871
« Răspuns #2799 : Duminică, 19 Aprilie 2015, 07:38 »
Nu este permisa maya. De aceea nu mai apare anuntul, iar user-ul este banat.

Offline maya

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #2800 : Duminică, 19 Aprilie 2015, 12:48 »
Scuze Gigi, sper ca nu am suparat cu observatia mea, dar e singurul "loc" de relaxare, peste tot dai peste reclame si publicitate. Sper ca nu sunt singura care sa aprecieze acest lucru. Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13871
« Răspuns #2801 : Duminică, 19 Aprilie 2015, 18:25 »
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Observatia ta era bine venita si corecta.  :) Nu apuc sa citesc tot ce se scrie, am primit insa reactiile celor de aici si atunci am vazut si eu....

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2802 : Vineri, 24 Aprilie 2015, 12:00 »
SONDAJ IRES Peste jumătate dintre români cred că Nicolae Ceauşescu a fost un lider bun. Cine l-ar vota şi azi
Potrivit unui sondaj IRES realizat în perioada 23-24 februarie, pe un eşantion de 1032 de persoane, 53% dintre respondenţi au arătat că Nicolae Ceauşescu a fost un lider bun, în timp ce un sfert dintre ei au răspuns că a fost un preşedinte “rău”, iar 12% au ales opţiunea “nici rău, nici bun”. De asemenea, 8% au răspuns că nu ştiu, iar 2% dintre aceştia au refuzat să răspundă.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #2803 : Vineri, 24 Aprilie 2015, 12:21 »
De aceea ne este atat de bine ,pentru ca stim ce vrem!  :(

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2804 : Luni, 27 Aprilie 2015, 09:08 »
Noua limbă de lemn
De curînd, reprezentanta unei firme de PR, mi-a transmis un mesaj, prin care mă ruga să scriu un mic text care să fie distribuit angajaţilor de la Piraeus Bank, cu ocazia „rebrenduirii“ (ah!) instituţiei. „Comanda“ era cît se poate de clară. Ai fi zis că, în mintea doamnei care mă solicita, textul era deja scris. Trebuia doar să-i adaug semnătura mea (electronică).

De multe ori, am impresia că nu vorbesc cu oameni vii, ci cu „dispozitive” „comunicaţionale”, cu roboţi de corporaţie, fără idei proprii, fără vocabular propriu, fără contur.

Recomand, deci, căutătorilor de mesaje inspiraţionale şi motivaţionale, ba poate chiar educaţionale, instrucţionale, operaţionale, intonaţionale şi activaţionale să se uite pe Google. Vor găsi vagoane întregi de înţelepciune inutilizabilă care, vorba lui Marius Chicoş Rostogan, „gîdilă într-un mod plăcut urechile”. Aforismele, dacă nu au impactul paradoxului, al surprizei, sau graţia umorului, sunt cel mai plicticos gen literar. Tot ce poţi zice, ca cititor, cînd ai închis cartea este: „Aşa e! Aferim!” După care râmîi unde erai. Cea mai simplă situaţie de viaţă este, întotdeauna, mai nuanţată şi mai provocatoare decît un aforism ţanţoş.
A. Plesu