Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 679691 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2640 : Duminică, 10 Noiembrie 2013, 10:03 »
Miss Universe 2013 este din Venezuela
Gabriela Isler a fost încoronată regina concursului de frumuseţe desfăşurat pentru prima dată la Moscova.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2641 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 10:05 »
FEMEIA care a descoperit secretul TINEREȚII fără BĂTRÂNEȚE. ARATĂ ca la 17 ani, deși are o VĂRSTĂ RESPECTABILĂ | GALERIE FOTO și VIDEO
Impresionează de multă vreme ţara sa şi nu numai cu frumuseţea. A devenit celebră după ce a dezvăluit secretul frumuseţii, şi mai ales...vârsta pe care o are.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2643 : Joi, 21 Noiembrie 2013, 14:36 »
Reclama Kmart.  Viiiiiiin sarbatorile!  "Jingle all the way..." ♫♪♪♪     :2funny:
http://onlinereport.ro/vezi-reclama-de-craciun-care-a-starnit-mari-controverse/

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2644 : Marți, 26 Noiembrie 2013, 11:58 »
Fă aceste lucruri înainte de 30 de ani! După, s-ar putea să fie prea târziu
Daca luam in calcul ca o femeie poate face ce ii trece prin cap abia undeva dupa 22-24 de ani, pentru cele 10 lucruri de facut inainte de 30 de ani ai la dispozitie vreo 5-8 ani. Se spune ca viata are 14 etape cruciale din viata ta, intervalul 20-30 este una dintre ele.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2646 : Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 10:20 »
Frumoase poze. "Splendida poveste despre Romania eterna". Despre Romania saraca! (Sau etern saraca! Si suedezii mancau radacini acum 100 de ani si emigrau masiv in America, de foame. Si azi...)

Cel mai mult mi-a placut poza cu hora de duminica

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2647 : Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 10:55 »
Frumoase poze. "Splendida poveste despre Romania eterna". Despre Romania saraca! (Sau etern saraca! Si suedezii mancau radacini acum 100 de ani si emigrau masiv in America, de foame. Si azi...)

Cel mai mult mi-a placut poza cu hora de duminica

Ai pus punctul pe i ,imi mai spusese cineva despre saracia tarilor scandinave acum 100 de ani,daca ar fi liniste o perioada mai lunga s ar putea intampla si la noi ,apropos cum te simti ,,,,,

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2648 : Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 11:08 »
Mai binisor, multumesc. Tocesc tastatura!  :D   Daca mai stau mult in casa, o sa umplu pe-aici de poze!  :giggle:

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2649 : Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 11:58 »
Mai binisor, multumesc. Tocesc tastatura!  :D   Daca mai stau mult in casa, o sa umplu pe-aici de poze!  :giggle:
Vino n Herastrau acum.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2650 : Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 12:10 »
Ooooo, multumesc mult, mi-ar placea foarte, e asa frumos afara, ce mai poze ar iesi pe soarele asta!!! Dar, daca tot ies in aer rece, n-o sa-mi treaca in veci!  :(   Si vin sarbatorile, nu vreau sa le petrec cu ... ceai, ci cu... vin fiert! Deocamdata, condimentele pentru vin le-am fiert in... compot de mere.  :buck2:

Plimbare placuta va doresc!

Sa punem si-o poza: Herastraul in iarna lui 1940.  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2651 : Vineri, 20 Decembrie 2013, 10:01 »
Miss Filipine a fost încoronată Miss Internaţional
Miss Filipine a fost încoronată Miss Internaţional. Finala concursului de frumuseţe, unul dintre cele patru organizate la nivel mondial, a avut loc aseară în capitala Japoniei, ţară care a câştigat ediţia de anul trecut. Câştigătoarea de anul acesta, Rose Santiago, are 22 de ani şi este fotomodel.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2652 : Vineri, 20 Decembrie 2013, 10:07 »
Mai convins Silviule,imi trag o filipine7a da cica trebuie sa i intretii si familia care de obicei e asa la vreo 20 de guri de hranit :)),daca i anu bun si se face ore7ul scapi usor daca nu iti mananca urechile aia,,,,:)

Am gasit un radio on line fara reklame fara idiotenii gen ,,cai ver7i pe pereti,, mu7ica la greu:

http://www.radioparadise.com/rp_2.php?#

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2653 : Sâmbătă, 21 Decembrie 2013, 11:15 »

Oamenii care îşi găsesc dragostea la întâlnirile rapide

La petrecerile "singles" organizate de Sărbători, burlacii vor avea parte de la pomana porcului până la meniuri sofi sticate. Din schemă lipseşte sărutul de la miezul nopţii, dar nu se ştie de unde sare iepurele.

Divorţaţii care îşi fac concediile împreună

Burlacii care nu fac un scop din a-şi găsi jumătatea pot alege varianta excursiilor "singles". Sibianul Gigi Cândea a înfiinţat acum câţiva ani o agenţie de turism care organizează exclusiv voiaje pentru "singles", iar comunitatea numără deja 5.000 de membri. Anul acesta, petrecerea de Revelion, care va avea loc la Govora, în Vâlcea, va ţine patru zile şi patru nopţi.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2654 : Miercuri, 01 Ianuarie 2014, 09:53 »
Astept cumintica si cu bucurie anticipata :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.