Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 678282 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2670 : Marți, 11 Martie 2014, 09:48 »
unde papam mici si beam berici :'( :'( :'(
n-am mari de lacrimi, mari sa plang!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2671 : Miercuri, 12 Martie 2014, 09:39 »
la minutul 00:29 braseria miorita, la anul 1965. pana la inceputul anilor '90, braseria era situata pe locul unde acum este restaurantul hard rock cafe.
http://euscreen.eu/play.jsp?id=EUS_8EB03670686340E58C2162F872C9FECA

moamaaaa.... ce platouri cu mici :faint:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2672 : Miercuri, 26 Martie 2014, 09:50 »
8 lucruri interesante care se intampla in corpul nostru atunci cand suntem indragostiti
Inima ta isi va modifica ritmul
Nu, nu iti va sta inima in loc in momentul cand iti vei intalni jumatatea, insa ritmul in care iti bate inima va deveni mai lent, iar presiunea sangelui tau va scadea simtitor.

uau! e musai sa-mi gasesc jumatatea :thumbup:

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #2673 : Miercuri, 26 Martie 2014, 18:26 »
8 lucruri interesante care se intampla in corpul nostru atunci cand suntem indragostiti
Inima ta isi va modifica ritmul
Nu, nu iti va sta inima in loc in momentul cand iti vei intalni jumatatea, insa ritmul in care iti bate inima va deveni mai lent, iar presiunea sangelui tau va scadea simtitor.

uau! e musai sa-mi gasesc jumatatea :thumbup:

Asteapta sa-ti treaca total raceala!  :2funny: Sa nu confunzi simptomele.  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2674 : Joi, 27 Martie 2014, 10:58 »
5 avantaje pe care le au femeile plinuţe!
Femeile mai grăsuţe, deşi nu se încadrează în imaginea promovată de presă mondenă, au mai multe avantaje decât restul femeilor.

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #2675 : Sâmbătă, 29 Martie 2014, 12:46 »

http://www.b365.ro/la-noapte-se-schimba-ora-cand-se-trece-la-ora-de-vara-2014-cum-se-da-ceasul_205213.html

La noapte se schimbă ora, se trece la ORA DE VARĂ 2014. Cum se dă ceasul și când   

Se schimbă ora, se trece la ORA DE VARĂ 2014. Cum se dă ceasul - La noapte vom trece la ora de vară 2014, astfel încât mâine va fi cea mai scurtă zi din an.

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2676 : Sâmbătă, 29 Martie 2014, 14:27 »
Silviu, vin cu o completare la acest subiect daca nu ti-e cu suparare. Etapele cruciale de care vorbesti sunt denumite Pinacle si sunt patru mari etape, care sunt predeterminate la nastere. Pinaclul 1 se refera la dezvoltarea si cautarea sufletului, descoperirea de sine si tine pana la varsta de 30 de ani, in functie de codul sufletului. Pinaclul 2, este aproximativ intre 30 -40 ani, perioada de identificare a scopului in viata si a unei responsabilitati sociale. Pinaclul 3 se afla intre 40 - 49, perioada de manifestare a puterii personale si a succesului financiar, iar ultimul pinaclu, nr 4 tine 30 de ani, perioada in care invatam sa mentinem un echilibru intre Cer si Pamant. Trecerea de la un pinaclu la altu este simtita putermic, mai ales de la primul la cel de-al doilea, trecerea de la o etapa de evolutie la alta.
Maria dragă, nu mă pot abţine să te complimentez pentru această informaţie, despre Pinacle. Măcar acum ştiu că incerc să mă menţin (între cer şi pământ). M-a impresionat, mai sus, şi Wonderland prin descompunerea şi compunerea şi iar descompunerea chimică a îndrăgostelii, dar, doar am lecturat şi am băgat la cap. Pus la sertarul cu eticheta: ,,bune de ştiut" pentru a lupta cu solitudinea.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2677 : Duminică, 30 Martie 2014, 10:56 »
.....
Se schimbă ora, se trece la ORA DE VARĂ 2014. Cum se dă ceasul - La noapte vom trece la ora de vară 2014, astfel încât mâine va fi cea mai scurtă zi din an.

am schimbat-o, doar ca de fiecare data mi-e mai putin clar de ce o schimbam!??   ???

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2678 : Duminică, 30 Martie 2014, 10:59 »
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #2679 : Duminică, 30 Martie 2014, 11:13 »
Citat
am schimbat-o, doar ca de fiecare data mi-e mai putin clar de ce o schimbam!??   ???
Ca sa avem un motiv de "bucurie" in plus luni dimineata cand vom pleca  spre servici mai repede cu o ora  ???
(  zic si eu asa  :tomato:  )
Oricum   timpul  trece  groaznic de repede - aproape am ajuns in aprilie  :faint:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2680 : Duminică, 30 Martie 2014, 11:16 »
interesant articolul si harta aceea in care sunt prezentate tarile care folosesc ora de vara, tarile care au renuntat la acest sistem si cele care nu l-au folosit niciodata !
in seara asta trebuie sa pun desteptatorul undeva departe sa nu ajung la el cand o suna maine dimineata, sa nu-l zvarl cat colo !!!   :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2681 : Luni, 31 Martie 2014, 10:27 »
Petreceri cu feromoni: cum miroase „drumul” spre dragoste
Deşi pentru a ne forma o primă impresie despre o persoană ne bazăm pe observaţiile vizuale, mai nou au devenit populare petrecerile unde curajoşii singuri se pot lăsa ghidaţi de nas în descoperirea unui partener compatibil.
Aceasta este ideea din spatele petrecerilor cu feromoni, destinate persoanelor singure. În cadrul evenimentului, bărbaţii şi femeile fără pereche aleg, după miros, o persoană de sex opus pe care ar dori să o cunoscă.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2682 : Vineri, 04 Aprilie 2014, 17:07 »
Nicolae Steinhardt, comemorat la Biserica Română din Paris
Anul acesta pe 30 martie s-a împlinit un sfert de veac de când Nicolae Steinhardt, cunoscut drept şi părintele Nicolae Delarohia, a plecat la Domnul.

„Numai creştin fiind mă viziteaz㠖 în pofida oricărei raţiuni – fericirea. Numai datorită creştinismului nu umblu – crispat, jignit, pe străzile diurne, nocturne ale oraşului şi nu ajung să fiu şi eu unul dintre acele cadavre pe care le poartă, vii, apa curgătoare a vieţii şi să nu mă număr printre cei ce încă n-au înţeles că mai fericit este a da decât a lua.”

Pus în faţa dilemei de a da mâna cu vrăjmaşul prin trădare, Nicolae Steinhardt a ales suferinţa, temniţa, umilinţa, a ales Crucea, l-a ales pe însuşi Hristos, iar Hristos l-a binecuvântat în Lumina sa harică.

„Am intrat în închisoare orb, cu vagi străfulgerări autogene ale beznei, care despică întunericul fără a-l risipi, şi ies cu ochii deschişi. Am intrat răsfăţat, răzgâiat. Ies vindecat de fasoane, nazuri, ifose. Am intrat nemulţumit. Ies cunoscând FERICIREA”.

„Am intrat nervos, supărăcios, sensibil la fleacuri. Ies nepăsător. Soarele şi viaţa îmi spuneau puţin. Acum ştiu să gust felioara de pâine cât de mică. Ies admirând mai presus de orice curajul, demnitatea, onoarea, eroismul. Ies împăcat. Cu cei cărora le-am greşit, cu prietenii şi cu duşmanii mei, ba şi cu mine însumi”.

ce ar mai fi de spus? Reverente.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2683 : Marți, 08 Aprilie 2014, 10:46 »
103 ani de la naşterea lui Emil Cioran. Filosoful, în 1971: „De ani de zile iau calmante ca să-mi domolesc indignarea”

"Femeia ce priveste spre ceva ofera o imagine de o rara trivialitate, ochii melancolici te invita, dimpotriva, la o distrugere aeriana, si setea de impalpabil pe care ti-o satisface funebrul si parfumatul lor azur te impiedica sa mai fii tu insuti."

"Iubesc poeţii, fiindcă nu ajung şi nu vor să ajungă la nimic. Poezia lor nu duce nicăieri. Atâta inutilitate în armonie! Este un mare blestem a-i înţelege. Înveţi prin ei că nu mai ai ce pierde."

"Ce-i un artist? Un om care ştie tot - fără să-şi dea seama. Un filozof? Un om care-şi dă seama, dar nu ştie nimic."

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2684 : Marți, 08 Aprilie 2014, 13:46 »
http://www.festival.drumetiimontane.ro/

cred ca va fi mare agitatie, forfota si desfasurare de forte la aceasta Stafeta a muntilor.

Mă bucur ca sunt astfel de inițiative menite sa trezeasca dragostea de natură si drumetii.

Articolul 6 – PARTICIPANTI SI CATEGORII
6.1. Generalitati
a. in cadrul competitiei, in afara echipelor apartinand ONG-urilor afiliate, se pot inscrie grupuri de persoane, neorganizate din punct de vedere juridic, care respecta regulamentul concursului, cerintele organizatorilor, spiritul competitional si de fair-play.
b. Echipele fara personalitate juridica, ce participa la competitie vor fi incluse in clasamentele generale.

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.