Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
carmentoma:
Qui prodest! Ma gandesc cum a inceput rostogolirea acestiu bulgare, care ameninta a fi distrugator de-a binelea! Cu o postare a mea in Nostalgie, unde imi exprimam regretul de a nu fi avut parte de o casnicie pana la adanci batraneti! Optimus a avut grija sa inceapa cu intepaturi, cum ca nu as fi in stare sa tin langa mine un barbat! Asa o fi, dar nu stiu daca el e un autoexemplu in acest sens! De aici si iritarea mea de moment! Si tot atunci s-au facut si oarece "tabere", cu @micaela, @iulia17 si @janeta de partea lui si ...mai nimeni de partea mea! Chiar nu mi-am dorit cu orice pret sa am polemici urate cu cineva! Dimpotriva! Si cu privire la scuze: nu stiu daca cineva e mai indreptatit sa primeasca aceste scuze decat altcineva! Parerea mea e sa lasam timpul sa treca.. in tacere, asa cum sugera Lucia, si toate se vor rezolva de la sine! Asa cum, pe vremuri, s-a intamplat intre mine si @marcutza, pe care am suparat-o foarte tare, dar s-a dovedit ca timpul (aproape un an!) a sters cu buretele tot ce a fost urat si au ramas doar amintirile frumoase!
optimus sum:
--- Citat din: carmentoma din Joi, 26 Mai 2011, 12:05 --- Qui prodest! Ma gandesc cum a inceput rostogolirea acestiu bulgare, care ameninta a fi distrugator de-a binelea! Cu o postare a mea in Nostalgie, unde imi exprimam regretul de a nu fi avut parte de o casnicie pana la adanci batraneti! Optimus a avut grija sa inceapa cu intepaturi, cum ca nu as fi in stare sa tin langa mine un barbat! Asa o fi, dar nu stiu daca el e un autoexemplu in acest sens! De aici si iritarea mea de moment! Si tot atunci s-au facut si oarece "tabere", cu @micaela, @iulia17 si @janeta de partea lui si ...mai nimeni de partea mea! Chiar nu mi-am dorit cu orice pret sa am polemici urate cu cineva! Dimpotriva! Si cu privire la scuze: nu stiu daca cineva e mai indreptatit sa primeasca aceste scuze decat altcineva! Parerea mea e sa lasam timpul sa treca.. in tacere, asa cum sugera Lucia, si toate se vor rezolva de la sine! Asa cum, pe vremuri, s-a intamplat intre mine si @marcutza, pe care am suparat-o foarte tare, dar s-a dovedit ca timpul (aproape un an!) a sters cu buretele tot ce a fost urat si au ramas doar amintirile frumoase!
--- Terminare citat ---
te inseli...reciteste postarile te rog..nu optimus a inceput nimic...optimus decat se maimutareste pe forum imitand modul de actiune al unora... si face asta doar pentru a aduce sub nasul celor care servesc rahat pe acest forum , tocmai rahatul servit de ei...
micaela:
carmen, eu am ceva impotriva cuvantului "tabere". nu sunt in nicio tabara alta decat aceea a bunavointei, frumosului, inteligentei, umorului. am mai spus-o si m-as bucura sa fiu crezuta. nu am tinut nici cu tine nici cu sum. imi doream numai sa se aplaneze tensiunile care nu fac bine niciunuia...
am sa ignor de acum orice rautate gratuita venita din partea marcutei sau a altcuiva.
ganduri bune.
almi_gabi:
va rog, opriti ! este un topic de stiri :'(
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Joi, 26 Mai 2011, 12:16 ---carmen, eu am ceva impotriva cuvantului "tabere". nu sunt in nicio tabara alta decat aceea a bunavointei, frumosului, inteligentei, umorului. am mai spus-o si m-as bucura sa fiu crezuta. nu am tinut nici cu tine nici cu sum. imi doream numai sa se aplaneze tensiunile care nu fac bine niciunuia...
am sa ignor de acum orice rautate gratuita venita din partea marcutei sau a altcuiva.
ganduri bune.
--- Terminare citat ---
erata:nici-o...:P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă